To je to što me zanima!

Maleš traži posao: Želim ostati u nogometu, bit ću menadžer

Iz Hajduka sam otišao uzdignuta čela, vrijeme je da okrenem novu stranicu u životu, jer od nečega se mora živjeti, rekao je Maleš koji se nakon odmora vraća na posao
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš namjerava ostati u nogometu, najvjerojatnije kao zastupnik u transferima igrača.

Nakon odstupanja s dužnosti predsjednika kluba, Hrvoje Maleš uzeo je dvomjesečni odmor. Prije svega kako bi se posvetio obitelji, supruzi Dijani i djeci, a onda i razmislio što i kako dalje.

- Iz Hajduka sam otišao uzdignuta čela, vrijeme je da okrenem novu stranicu u životu, jer od nečega se mora živjeti. Otvoren sam za sve opcije, no najradije bih ostao u nogometu - otkrio nam je Maleš, kojeg smo uhvatili u pripremama za berbu grožđa u njegovom vinogradu.

Maleš je prije Hajduka radio u banci, mlad je i obrazovan i da je sreće, u HNS-u bi odmah ponudili posao čovjeku koji je raskrinkao sudačke šefove. No kako je to teško očekivati, Maleš će pokušati sam. Iako ima ponude iz dvije banke, skloniji je opciji zastupanja igrača, a 'zanat je ispekao' s druge strane, kao predsjednik Hajduka.

- Smatram kako sam kao predsjednik Hajduka dobro 'trgovao', uspio sam smanjiti veliki broj ugovora u korist kluba te osigurati da igrači koji potpisuju klubu ostave 100% odštete. Nisam bio ni 'uhljeb' ni grebator, odrekao sam se dobrog dijela svog ugovora kad sam odlazio i vjerujem da su mi vrata kluba i dalje otvorena.

Za vrijeme boravka u Hajduku stekao je mnoga poznanstva.

- Sigurno da bih partnere potražio u ljudima koji su radili sa mnom i koji su i prije pomagali Hajduku.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • RobertVojoman 08.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vilim 08.09.2012.

    Bolje se ti vrati svojim korijenima, poljoprivreda, masline i stoka jer tu si svoj na svome !!!

  • Cro Cop 08.09.2012.

    Mogao bi se Males preskolovati u nogometnog sudca, pa da onda stalno sudi sve Hajdukove utakmice, kako bi Hajduk konacno mogao imati posteno sudjenje. Mozda bi onda konacno u Hajduku bili zadovoljni i mogli biti opet ispred Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare