To je to što me zanima!

Mali broj igrača nosi teret igre i rezultata. Zašto pričuve nisu na razini, zna samo Dambrauskas

Hajduk je po prvi put zadržao kostur momčadi iz prošle sezone i na njoj je namjeravao izgraditi novu, moćniju momčad za iskorak. No nisu doveli adekvatna pojačanja, a Dambrauskas nije podigao igru pričuva...
Vidi originalni članak

Stara narodna poslovica kaže kako mudar čovjek uči iz tuđih a ne iz vlastitih  pogrešaka, no u subotu navečer na Maksimiru smo se uvjerili kako Valdas Dambrauskas nije naučio ništa ni iz tuđih, ali na žalost niti iz vlastitih pogrešaka. Ponovio je iste pogreške kao i u veljači, kada ga je na Poljudu potpuno nadigrao tadašnji trener Rijeke Goran Tomić, razotkrivši usput sve manjkavosti i neuigranost njegove obrane s trojicom igrača. Ante Čačić napravio je u subotu isto...

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • pipolino 15.08.2022.

    I što sada slijedi, nakon što će ispasti od Villareala, promjena trenera.A Jakobušić će i dalje mlatarati sa svojim nebulozama., zajedno sa onom avetinjskom udrugom Moj Hajduk i nekolicinom.

  • pipolino 15.08.2022.

    Jako jednostavno pitanje.Pričuve hajduka nisu adekvatne zamjene za prvih 11(premda niti među njima nema onih koji su za prvu postavu).To je isforsirana kvalitetza, koje ustvari nema.Oni Imaju ekipu za 4-5 mjesta u HNL i za to će se ove godine morati boriti sa Osijekom.Rijekom,Lokomotivom.Goricom i Slaven Belupom.I neka nitko ne ostane iznenađen, ako Hajduk završi na 6-7-8 mjestu.To je njihova stvarnost.

  • pipolino 15.08.2022.

    To je Hajduk.Od Livaje su stvorili idola, a za druge igrače ih nije briga.Uhljebljuju svoje prestare igrače, a mladost puštaju za kiki-riki. Nakon Ljubičića, sada će prodati i Bijuka, kako bi mogli pokrpati financijske rupe svoje nesposobnosti. I onda se žale na tretman u HNS-u, sudaca i svih ostalih aktera u našem nogometu. Imati će opet veliku borbu za plasman u Europu, samo što im ove sezone suparnici neće biti Osijek i Rijeka, nego Slaven Belupo,Lokomotiva,Šibenik i Gorica, a možda i Varaždin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare