To je to što me zanima!

Mali hokejaši osvajaju Zagreb, a apsolutne zvijezde su Lavice

Zahvaljujući trudu roditelja djece koja treniraju u Mladosti sve je vrhunski organizirano i mislim da su klinci stvarno uživali, rekao je organizator hokejaškog turnira u Zagrebu na kojem je bilo više od 300 djece
Vidi originalni članak

Vise od 300 djece u dobi od šest do deset godina iz Srbije, Slovenije, Italije, Mađarske i Hrvatske sudjelovalo je na dvodnevnom Otvorenom prvenstvu Zagreba u hokeju na ledu na Velesajmu.

Najviše je pažnje izazvala ekipa malih hokejašica Lavica iz Sarajeva koje su se ravnopravno natjecale i pobjeđivale ekipe dječaka. Među zagrebačkim momčadima briljirali su mali hokejaši iz KHL Mladost.

- Ovogodišnji turnir bio je jedan od najbolje organiziranih dosad. Zahvaljujući trudu roditelja djece koja treniraju u KHL Mladost sve je vrhunski organizirano i mislim da su klinci stvarno uživali - rekao je Duško Janjatović, organizator turnira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nlo_1 07.02.2017.

    bravo nase mlade nade

  • DubravkoP 06.02.2017.

    Turnir je zbilja bio prekrasan, i organizacijski, ali još više zbog veselja kojeg je pružio velikom broju djece (a i roditelja :) ). Primjedba ide na članak - mali hokejaši KHL Mladost su zbilja bili odlični, ali objektivnosti radi, prva mjesta u obje kategorije, i U8 i U10, osvojili su mali veprovi, hokejaši KHL Zagreb.

  • igidus 05.02.2017.

    Kako je Janje izuzetan čovjek nije ni čudo da je sve prošlo kao po loju! Čestitke Janje tebi i dječacima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare