To je to što me zanima!

Mali je na ćaću: Cholov sin je srušio Juve kao i tata 2000.

KRV NIJE VODA Uz hrvatskog trenera Jurića, junak Genoe je i Giovanni Simeone, sin Atleticovog trenera Diega Simeonea, koji je srušio Juve kao i njegov otac koji je to napravio u dresu Lazija
Vidi originalni članak

Genoa je na poluvremenu imala 3-0 protiv Juventusa, a to se nitko u talijanskom prvenstvu nije napravio 11 godina. Momčad koju vodi Hrvat Ivan Jurić na kraju je slavila 3-1, kao i Milan te 2005. godine na svom San Siru.

Massimiliano Allegri prvi je put kao trener Juventusa primio tri gola u Seriji A.

Uz hrvatskog trenera Jurića, junak Genoe je i Giovanni Simeone, sin Atleticovog trenera Diega Simeonea. 

Giovanni je zabio dva gola Juventusu kojeg je srušio kao i njegov otac u dresu Lazija 2000. godine u Torinu. Diego je tada zabio glavom, a na Instagram je ovih dana postavio fotku koja pokazuje da krv nije voda.

Ponosni tata

Tata mi je pokazao fotografiju

- Da, to nam je očito u krvi. Tata mi je pokazao fotografiju pa sam morao i ja napraviti isto. Ovo mi je najbolji dan u karijeri - rekao je 21-godišnji napadač Genoe nakon što je srušio Juventus.

Giovanni je prve nogometne korake napravio u River Plateu gdje je nakon pet godina prvi put zaigrao za seniore. Ove godine dovela ga je Genoa.

- Gušt ga je trenirati, još može puno napredovati. Uvijek ostaje duže na treninzima - pohvalio je malog Simeonea Ivan Jurić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • avdo 28.11.2016.

    Edin Dzeko prvi strijelac Serie A

  • AljošaKapulica 28.11.2016.

    ISUSE! Almeyda, Veron, Simeone, Nedved, Nesta, Mancini, Negro, Inzaghi, Pancaro, Mihajlovic, Stanković, Marchegiani... Koja ekipa, koji nogomet. 2000. Lazio uzeo skudeto

  • BLURRYFACE 28.11.2016.

    Baš je cholo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare