To je to što me zanima!

'Mali magarac' ide u mirovinu: Asistirao sinu na oproštaju...

Bogu hvala, ovo je definitivno kraj. Dugujem svima, ali Bogu najviše što mi je ispunio snove i učinio me igračem i navijačem Rivera, rekao je Ariel Ortega na oproštaju
Vidi originalni članak

Ariel Ortega u subotu se pred 60.000 navijača na Monumentalu u dresu River Platea oprostio od aktivnog igranja nogometa. 

Poznat pod nadimkom 'El Burrito' (Mali magarac) u karijeri je igrao za River Plate, Valenciju, Sampdoriju, Parmu, Fenerbahče, Newell's Old Boys, a njegov oproštaj uveličali su između ostalih Romario, Enzo Francescoli, Leonardo Astrada, Norberto Alonso i Javier Saviola. Ipak, show im je uzeo 12-godišnji Ortegin sin, Tomasito, koji je zabio gol na očevu asistenciju.

Tomasito inače igra u mlađim kategorijama River Platea, a na asistenciju oca reagirao je poput pravog rutinera i smireno zatresao mrežu protivnika.

- Bogu hvala, ovo je definitivno kraj. Dugujem svima, ali Bogu najviše što mi je ispunio snove i učinio me igračem i navijačem Rivera - rekao je Ortega, koji nije mogao sakriti emocije.

Ortega u mirovinu odlazi u 39. godini života, a u karijeri je nosio argentinski dres s brojem deset. Za 'gaučose' je odigrao 87 utakmica i zabio 17 golova. Posljednji put dres Argentine nosio je prije tri godine u utakmici protiv Haitija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • suradnja14 14.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • petar ll 14.07.2013.

    ovoj jako emotivno dira u srce svaka cast za ovi scenari.

  • zigzag_2 14.07.2013.

    Lijepo od golmana što je "profulao stranu" :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare