To je to što me zanima!

Mali napredak Schumachera, izvan je životne opasnosti?

Svjetske agencije pišu da je Michael Schumacher pokazao mali napredak, ali je još u kritičnom i stabilnom stanju. Bild doznaje da je Schumi izvan životne opasnosti
Vidi originalni članak

Michael Schumacher pokazao je mali napredak ka oporavku, najnovije su informacije vodećih svjetskih agencija o zdravstvenom stanju sedmerostrukog F1 prvaka, koji se bori za život još od 29. prosinca kad je doživio tešku skijašku nesreću.

Tu informaciju njemačkim medijima otkrio je neimenovani izvor blizak Schumacherovoj obitelji, no službeno priopćenje od nedjelje glasi kao i proteklih dana - 'stanje je kritično, ali stabilno'.

No nešto drugačiju informaciju daje Bild, koji je od liječničkog tima predvođenim profesorom Jean-Francoisom Payenom doznao da Schumi više nije u životnoj opasnosti.

Konferencija za medije o novim informacijama oko Schumacherovog stanja i detaljima nesreće trebala bi se održati u srijedu u 11 sati u Albertvilleu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Bassanac 07.01.2014.

    A doktori, uglavnom - sute... To nije dobro!

  • kala40 07.01.2014.

    ajde Schumi mozes ti to, bit ce sve u redu

  • Bassanac 07.01.2014.

    Da li je stvarno ovo sretna vijest? Znamo li u kakvom je uopce stanju i hoce li se ikad oporaviti? Sam sam misljenja da je bolje da te nema nego da si biljka. Tako ja to gledam. Samo da napomenem da sam bio u komi, i da sam prezivio nekoliko teskih operacija glave te znam nije lako bit svjestan svega oko sebe, a ne moci nista. Drz se Schumi, vrati nam se kakav si i bio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare