To je to što me zanima!

Mali, razvali ga! Murray protiv Federera uz sakupljača loptica

Nije dječak potpuni teniski antitalent, ali valjda se prepao kad je vidio tko je s druge strane mreže, te je na meč-loptu napravio - dvostruku servis-grešku. Nasmiješeni Roger dao mu je još jednu priliku
Vidi originalni članak

Andy Murray napravio je lijepu gestu nakon što se već doveo na rub poraza protiv Rogera Federera u humanitarnom meču za djecu u Africi. Roger je pobijedio sa 6-3 i 7-6.

Osim lijepe priče i pozadinske slike meča, utakmicu je obilježio sakupljač loptica. Na Federerove pobjede već smo navikli, ali na to da neki klinac servira protiv Švicarca, nismo baš. 

Federer je prvi set pobijedio 5-3, a u tie-breaku drugog vodio 6-5. Murray se tada već pomirio da Federer odnosi još jednu pobjedu pa je odlučio zabaviti publiku, ali i razveseliti mladog tenisača

Pozvao je sakupljača loptica i dao mu reket da završi meč. Dječak je, naravno, prihvatio izazov. Tko odbija servira protiv Rogera? Murray i mali su zamijenili uloge. 

Nije dječak potpuni teniski antitalent, ali valjda se prepao kad je vidio tko je s druge strane mreže, te je na meč-loptu napravio - dvostruku servis-grešku. Nasmiješeni Roger dao mu je još jednu priliku, ali dječak je odbio. Na kraju krajeva, Murray bi trebao imati zadnju riječ u porazu kojeg je zaslužio.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ACM_1899 11.04.2017.

    Svaka čast Murray.

  • reds_88 11.04.2017.

    bravo za Murraya

Komentiraj...
Vidi sve komentare