To je to što me zanima!

Mali trpa kao veliki: Halilović u povijest sa 16 god. i 113 dana

Hvala svima, a najviše treneru koji mi je pružio šansu. Moram se zahvaliti i Beqiraju koji mi je sjajno dodao, kaže najmlađi strijelac u povijesti HNL-a, Alen Halilović (16)
Vidi originalni članak

Sjurio se po desnoj strani, ušao u 16 metara i u stilu Lea Messija ljevicom prebacio golmana. Tako zabija 16-godišnji klinac u dresu Dinama. Alen Halilović golom Slaven Belupu u Koprivnici za konačnih 4-1 postao je najmlađi strijelac u povijesti HNL-a zabivši sa 16 godina i 113 dana. 

Nedavno je Alen postao i najmlađi debitant ušavši u utakmicu protiv Hajduka (16 godina i 105 dana).

- Hvala svima, a najviše treneru Čačiću koji mi je pružio šansu. Moram se zahvaliti i Beqiraju koji mi je sjajno dodao. Užitak mi je igrati s dečkima. Napredujem iz dana u dan, ali moram još puno raditi. Bio sam sretan i nakon derbija protiv Hajduka, ali ovo je sada prekrasno - rekao je mladi Dinamov biser i pokazao zašto ga prati "pola Europe".

- Talentiraniji je i od Messija - tako su opisali Halilovića britanski mediji. 

U svojim ga redovima žele Manchester United, ali i Real Madrid. Dinamo u svom dvorištu zaista ima svjetski potencijal.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • AlenGasaj 08.10.2012.

    bravo Alene, navijam za Rijeku i ne volim Dinamo ali ovom dečku sam zapljeskao i doma, samo hrabro i bit ćeš na vrhu!!!

  • supermario1601 08.10.2012.

    stroj mali

  • VladimirTusek 08.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare