To je to što me zanima!

Mali 'vatreni' pobjedom na korak do play-offa za EP!

Hrvatska U-21 odigrala je fenomenalnu utakmicu i sa 4-1 je pobijedila Norvešku. Zabili su dvaput Lovren, Jajalo i Kreilach. Bod ih dijeli do play-offa
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do doigravanja za Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Danskoj. Ladićevi U-21 izabranici odigrali su fantastičnu utakmicu i pred dvije tisuće gledatelja su u Varaždinu, sa 4-1 deklasirali Norvešku. Već u četvrtoj minuti, nakon kornera Palića, zabio je Lovren. Hrvatska nije posustajala, zaigrala je još žustrije, a nagrada je stigla u 25. minuti kad je precizan bio kapetan Jajalo sa ruba kaznenog prostora. Na početku drugog poluvremena Norvežani su smanjili preko Henriksena. U idućem napadu isti igrač je opet zamalo pogodio. Bilo su to jedine svjetle minute gostujuće momčadi, a do kraja su opet dominirali naši mladići. Osam minuta prije kraja je poslije kornera zabio Lovren, a konačni rezultat postavio je Kreilach sjajnim udarcem u same 'rašlje' sa 20-ak metara u sudačkoj nadoknadi.
- Uh, zaista se ne sjećam kad sam zadnji put zabio dva gola, rekao je Dejan Lovren uz smijeh i dodao:
- Pobijedili smo već Srbiju doma i ako ponovimo takvu igru, pobijedit ćemo ih i tamo - rekao je o ključnoj utakmici 4. rujna.
- U prvih pola sata mogli smo zabiti i više od ta dva gola. U poluvremenu sam vidio kako su igrači iscrpljeni, svi su polijegali na pod. Zbog toga sam iznimno zadovoljan rezultatom - rekao je hrvatski izbornik Dražen Ladić i zaključio:
- Neki bi sad sipali hvalospjeve, ali moram reći da se moramo popraviti u nekim dijelovima. Prije svega u slobodi igre.
U isto vrijeme igrali su Slovačka i Srbija. Slovaci su pobijedili 2-1. Na EP će uz domaćina sudjelovati sedam reprezentacija koje će se dobiti iz doigravanja, u kojem će biti pobjednici devet kvalifikacijskih skupina i četiri najuspješnija drugoplasirana sastava. Hrvatskoj je za prvo mjesto dovoljan bod u Srbiji u posljednjem kolu.

Tablica skupine 7:
Hrvatska 16
Slovačka 14
Srbija 9 (utakmica manje)
Norveška 4 (utakmica manje)
Cipar 3 (utakmica manje)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WebSuperman 11.08.2010.

    a gdje je prijenos?

  • HUMI 11.08.2010.

    Momci bravo...Vrsaljko je već tu dogura.ćaća mu je nekad igra za Zadar... velika su to odricanja,mladi su a posvećeni sportu..Momci bravo....

  • IP95 11.08.2010.

    bravo momci...samo se nemojte opustiti igrajte ka da je 0-0 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare