To je to što me zanima!

Početak divnog prijateljstva? 'Mali Zeleni' novi Špaco i Tanac

Iranski nogometni savez ponudio je Diegu Armandu Maradoni da preuzme njihovu nogometnu reprezentaciju. Pregovori bi trebali početi već danas...
Vidi originalni članak

U trenucima odmora od izrade nuklearnog oružja Iranci se bave i nogometom. Pa požele dovesti na klupu reprezentacije velikog igrača i ne baš toliko velikog trenera Diega Maradonu.

- Upoznao sam se i sprijateljio s Hugom Chavezom i Fidelom Castrom, sad bih volio upoznati Mahmouda Ahmadinedžada - rekao je u prosincu 2007. legendarni Argentinac.

- Vjerujte mi, svim srcem sam uz iranski narod - dodao je tad Diego.

Ekscentrik poput Maradone zapravo teško može i zamisliti zanimljivije društvo od iranskog predsjednika, koji se “proslavio” krajnje konzervativnim izjavama.

- Vjerujemo da je atomska energija Božji blagoslov - jedan je od njegovih najpoznatijih stavova.

Ahmadinedžad ne skriva da, u najmanju ruku, nije ljubitelj politike koju vodi SAD. O tome bi Maradona mogao ponešto znati iz druženja s kubanskim šefom Fidelom Castrom.

- George Bush je ubojica, on je najobičnije smeće - otvoreno je govorio Diego, što bi se Ahmadinedžadu moglo svidjeti.

Lica Fidela Castra i Chea Guevare Maradona je istetetovirao na rame, odnosno nogu. Valjda je negdje ostavio mjesto i za potencijalnog novog najboljeg prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SvemoguciTukarak 06.11.2010.

    Sa Argentinom nije nista uspio sa takvim igracima je podbacio,pa kad ce ljudi shvatit da je bio velik igrac ali kao trener je nikakav

  • medvescakfan 06.11.2010.

    http://www.powerplaymanager.com/r519949 zaigrajte hokej i nogomet sa ljudima iz cijelog svijeta kasnije dolazak i kosarke, formule, rukometa, tenisa, odbojke,... jedanput kad zaigrate necete moci prestati

Komentiraj...
Vidi sve komentare