To je to što me zanima!

Maloča blizu Dinama, Hajduk i Split razmijenili svoje stopere

Na Park mladeži će otići Tomislav Glumac, a u drugom pravcu, prema Poljudu, će Goran Milović. Iz Hajduka bi mogao i Mario Maloča kojeg želi kijevski Dinamo...
Vidi originalni članak

Najbliži susjedi, Hajduk i Split napokon su zakopali ratne sjekire i krenuli u istom smjeru, dogovorili su međusobnu suradnju, a jedan od prvih koraka je razmjena igrača. 

U Split je tako s Poljuda otišao Tomislav Glumac, a u dres Hajduka iz Parka mladeži stigao je Goran Milović. Obojica su stoperi, obojica se nisu uspjeli nametnuti u svojim sredinama, pa će sreću potražiti u najbližem susjedstvu. Jedina je razlika što je Milović došao bez odštete, a Hajduk polaže pravo na 50% od vrijednosti budućeg transfera Glumca.

Za Marija Maloču sve je veći interes, navodno se Splićanima javio i kijevski Dinamo, koji je spreman ponuditi znatno veću odštetu od Kaiserslauternovih 1,5 milijuna eura, pa bi Maloča mogao zaigrati u klubu u kojem je veći dio karijere proveo njegov nekadašnji suigrač Goran Sablić te postati suigrač hrvatskog reprezentativca Ognjena Vukojevića.

Na probu u Poljud uskoro bi trebao stići i Japanac Akihiro Ienaga. Čelni ljudi Hajduka zadovoljni su ponudom agencije koja ga zastupa i nemaju ništa protiv da Ienaga dođe na probu iz Mallorce i pokuša se nametnuti Krasimiru Balakovu. Stanje u 'bijeloj' blagajni je takvo da su dobrodošli svi koji ne pitaju za novac.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • mrcinaa 10.01.2012.

    mamić se za kovačića dobiti više nego hajduk za te sve igrace.

  • odalv 09.01.2012.

    Čim sam pročitao dinamo, ja sam se uplašio da nije Zagrebački , a hvala Bogu to je Kijevski.

  • torcidassssssss 09.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare