To je to što me zanima!

Maloča: Moja je želja da Hajduk bude prvak. Igram za Goricu, ali nema mi tko što zamjeriti...

Ja mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Ja svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka, rekao je Maloča, bivši kapetan Hajduka
Vidi originalni članak

Iako se rodio u Zagrebu i igrao u omladinskom pogonu Dinama, za Marija Maloču (34) je od najmanjih nogu postojao samo jedan klub. Prije 15 godina ispunio je svoje snove i došao u Hajduk

U međuvremenu je postao kapetan, s klubom prošao turbulentno razdoblje bez trofeja pa 2013. godine na Maksimiru visoko u zrak podignuo Rabuzinovo sunce. Bio mu je to i jedini trofej s najdražim klubom. S Poljuda je otišao 2015. godine, ali ovog ljeta vratio se u Hrvatsku. I potpisao za Goricu. 

Taj transfer pokazao se kao pun pogodak za turopoljskog prvoligaša. Dobili su u njemu lidera i sjajnog stopera s ogromnim iskustvom koje život znači ovoj mladoj momčadi. 

Gorica je jedno od najvećih iznenađenja ovosezonskog izdanja HNL-a. Na svome terenu rušila je Dinamo, Hajduk i Osijek te drži korak za vrhom. A akter svih tih pobjeda bio je i Maloča, a posebno emotivna bila je utakmica protiv njegovog Hajduka. Torcida ga je na kraju utakmice ispratila gromoglasnim pljeskom.

Bez obzira što im je sada konkurent, njegova želja je da se naslov prvaka nakon 19 godina konačno vrati na Poljud. 

- Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak - kazao je Maloča u razgovoru za HRT.

Igraš u Gorici, a kažeš da će Hajduk biti prvak. Zamjera li ti to tko? 

- Ja mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Ja svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka. Nema mi tko što zamjeriti - završio je bivši kapetan Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • gnojna družina 07.11.2023.

    Na tekmi sa rudesom su prakticki zabranili ljudima da nose plavu boju a on moze reci ovako nesto. Hajdukovci lagano preuzimaju HNS a ovo je samo jos jedan od pokazatelja.

  • 07.11.2023.

    kak to da niko ne proziva Žilinskog kaj je promašil protiv nas zadnju šansu kod 0-1 a sam je izjavil kak je išel na sjever sa bojsima i da su svi dinamovci baš smo 🐖🐖

  • tuti fruti 11 07.11.2023.

    Gorica igra najbolji nogomet.Sa puno trčanja.Igraći idu do protivničkoga igrača da nemre protivnik mirno dodati loptu svom igraču.Dok drugi klubovi igrač stane ispred igrača cca 2 m i maše rukama.Za toga njegovi igrači se poslože i doda loptu kome hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare