To je to što me zanima!

"Mama se šali da i moj pas puca penale bolje od mene"

Oni su među najboljim momčadima svijeta i puno toga ovisi o tome kako će se oni postaviti i kakav će imati dan, kaže Ivan Rakitić uoči utakmice s Barcelonom...
Vidi originalni članak

U nastavku sezone smo od mogućih 12 osvojili samo dva boda. Igramo jako dobro, samo nemamo sreće. Barcelona? Ha, nikad nije ugodno kad vam stiže Barca, kaže Ivan Rakitić.

Nakon poraza od Valencije, Barcelona je ispustila lidersku poziciju, a to je prvi put nakon 2007. godine da u proljetnom dijelu vodeća momčad nije Barcelona ili Real Madrid. Zadnja momčad kojoj je to uspjelo bila je upravo Sevilla.

- Barca je sad još opasnija, no mi smo spremni. Prije dvije godine smo vodili 2-0, pa smo na kraju izgubili 3-2. Na Camp Nou smo do sudačke nadoknade imali 2-2, pa smo opet primili gol za 3-2. Oni su među najboljim momčadima svijeta i puno toga ovisi o tome kako će se oni postaviti i kakav će imati dan - kaže Ivan Rakitić.

Hrvatski reprezentativac ove je sezone zabio golove trima najboljim španjolskim momčadima - Realu, Atleticu i Barceloni. Protiv Barcelone je zadnji put zabio i asistirao.

- Ne znam, ali ispada da uvijek najbolje igram protiv najvećih. Iako, nemam poseban motiv, stvarno nemam, gledam ih kao obične momčadi - kaže Raketa.

No uoči današnjeg derbija razveselila ga je i majka.

- Promašio sam penale protiv Reala i Levantea, pa mi je majka poslala fotografiju mojeg psa s loptom. Kaže: ‘E, moj Ivane, i on puca bolje penale od tebe’. Baš sam se nasmijao od srca - zaključio je Raketa.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Charlie Sheen_1 09.02.2014.

    evo lopovska barcelona zabila gol iz zaleđa

  • z1h3r 09.02.2014.

    Bravo Raketa, navozao si Barcinu obranu i stvorio sansu za gol! Nadam se da ce Barca nastaviti gubiti sve tekme iako sam njezin navijac, al gadi mi se vise Tata Martino koji izvodi drugu momcad na teren, a niko ne kuzi da im je obrana rupa i da im fali stoper!

  • Anchor 09.02.2014.

    Veceras je Rakiticeva noc, pada Barca u Sevilji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare