To je to što me zanima!

Mamić: Al Nassr je zadovoljan svime, vratit će se u Hrvatsku

Još traje faza upoznavanja, no tek kad krenu službene utakmice bit će vidljivo jesmo li dobro radili jer rezultat je početak i kraj svega, rekao nam je Zoran Mamić...
Vidi originalni članak

Kraj je priprema, danas je pred nama još utakmica protiv Varaždina (18.30). Odradili smo 17, 18 dana dobrih priprema, dobro smo radili, nismo imali ozljeda, rekao nam je Zoran Mamić na pripremama njegova Al Nassra u Svetom Martinu na Muri.

Mamić je nedavno preuzeo klub iz Saudijske Arabije, sa sobom je poveo cijeli stručni stožer Dinama, a doveo je i Ivana Tomečaka pa poveo momčad na pripreme u Hrvatsku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi su jako zadovoljni smještajem, hranom i uvjetima koje imamo u Sv. Martinu na Muri i siguran sam da će u budućnosti ova ekipa opet doći negdje na područje Hrvatske - priča Mamić koji se još privikava na novu momčad.

- Zasad sam zadovoljan svime, još traje faza upoznavanja, no tek kad krenu službene utakmice bit će vidljivo jesmo li dobro radili jer rezultat je početak i kraj svega - zaključio je mlađi Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • POTPEC 28.07.2016.

    Kao trener po mom mišljenju je niko i ništa. U Dinamu mu je bilo lako, pokriva ga je brat, a i ima je vrhunsku momčad. Šta će tamo pokazati vidjet čemo. Jedini plus koji je zaslužio je taj šta je momčad doveo na pripreme u Hrvatsku i tako doprinio i državi i gradu u kojem je ima pripreme.

  • Pivica velika 28.07.2016.

    Neš ti dugo Zoki !U Hajduku spremaju tużbu zbog dugogodišnjeg ugnjetavanja i silovanja narodnog kluba !

  • nostradamus 28.07.2016.

    Svaka čast, šteta da drugi treneri ne slijede tvoj primjer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare