To je to što me zanima!

Mamić: Bijeli opet pritišću, a jadna im majka u srijedu

Uvijek se sprema ražanj za Dinamo, a tu prozirnu igru Hajduka ne 'pušimo'. Jadna im majka u kupu, 'otvorio je dušu' čelnik Dinama Zdravko Mamić...
Vidi originalni članak

Navijao sam za Lokomotivu protiv Hajduka. Nadao sam se da mogu do boda, a oni su uzeli sva tri. Super je ispalo, govorio je Milan Badelj, a nekoliko metara dalje, prekriženih ruku, slušao Zdravko Mamić.
- U redu, Milane. Mogu li ja nešto reći? - dobacio je Mamić i povisio glas:
- Sramota je da iz Splita osporavaju Lokomotivinu pobjedu. Kažu da nije postojao penal za Lokomotivu. U loži je bilo 400 ljudi koji su navijali za Hajduk i nitko nije rekao da nije bio penal, ni trener Hajduka nakon utakmice to nije rekao, ni Strinić, koji ga je skrivio. Pa to je tropenal!! Što je trebao? Ubiti ga pištoljem? Uvijek uoči derbija rade ražanj za Dinamo. Hajduk ima prozirne metode pritiska - rekao je Mamić i pogledao Badelja. Dinamov igrač stajao je naslonjen na zid.
- Drago mi je da je Milan još tu, da sve ovo prenese svlačionici, a onda jadna li je majka hajdukovcima, onda neka cvile!
Prvi čovjek Dinama namjerava kupiti Željka Sopića, Lokomotivina igrača koji će u srpnju ove godine navršiti 36 godina.
- Ma on je bolji od svih Hajdukovih igrača. I uz to ima karater kakav mi nismo imali u Dinamu. Uoči Hajduka rekao je da će ih sam pobijediti. I pobijedio ih je. I kupit ću ga, ma mogu ga oteti Lokomotivi i ispuniti mu želju. Igrat će bar jednu utakmicu ili polusezonu u Dinamovu dresu - završio je Mamić udarivši laktom o stol. Nešto je promrljao na talijanskom...
- Kaže da mu je pun k... gluposti - rekao je poslije glasnogovornik Dinama Ado Kožul.
Krenuvši prema izlazu, Mamić je zastao.
- J.... mu, znam da sam lud, jesam, ali tko će se boriti ako ja neću - završne su mu riječi.
Dinamo protiv Hajduka igra u srijedu.
- Bit će to jednosmjerna utakmica. Nemaju prevelike šanse - rekao je Milan Badelj.

'A TKO NE BI DOŠAO U DINAMO?'
Kao i svakom nogometašu rođenom u Zagrebu, san mi je igrati za Dinamo. A kojem Zagrepčaninu nije? - rekao je Sopić, koji će u srpnju napuniti 36 godina.
- Dok god sam na testovima među najboljima, igrat ću...

BADELJU BAŠ I NE LEŽI HAJDUK
Nemam baš pozitivan 'skor’ s Hajdukom. Uglavnom sam gubio. Sad je pravo vrijeme da se to promijeni, rekao je Dinamov vezni igrač Milan Badelj.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kable 22.03.2010.

    maminjo je mocan skroz al je glup ko tocak citava mu se hrvatska a i bih smije moga bi se u cirkusu zaposlit da popravi dinamov prpracun

  • pajzano 22.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mayhem26 22.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare