To je to što me zanima!

Mamić: 'Ćiro, ovo si sam htio'; Ćiro: 'Ne, ti si mi ovo smjestio'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon stalnih prepucavanja kroz medije, Miroslav Blažević i Zdravko Mamić pred novinarima su se zajedno našli poslije pobjede Dinama u Zadru. Završilo je s 3-1...
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić sačekao je kraj konferencije za medije, došao do Ćire Blaževića, zagrlio ga, poljubio, a onda mu tiho na uho kazao:

- Ovo si sam htio, ti si ovo izabrao.

- Ne, ti si mi ovo smjestio - odgovorio je Ćiro, a onda su se obojica okrenuli okupljenim novinarima, a riječ je uzeo Mamić.

- On me kao otac ima pravo nagrditi, a ja sa ne smijem ljutiti. Ponekad sam zločesto dijete i on me ponekad opali, a ja sam sin koji mora tatu poštivati. Ipak sam naučio puno od tebe - kazao je Mamić i još jednom poljubio Ćiru, a onda dodao:

- Ja patim, mene srce boli što on i danas nije sretan čovjek u Dinamu. Ja bih mu dao sve, srce bih mu iz grudi dao, ali kako, kad on neće nego samo dvije stvari. Da bude ono što je nekad bio i da bude ono što sam ja danas. Tu sam nemoćan. Ali ipak ću ja smisliti neko iznenađenje za njega prije nego riknem, jer on sigurno neće riknuti prije mene.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Jim 20.10.2014.

    tko su ova dvojica?

  • Josip Prnjak 19.10.2014.

    Čiro osigurao svoju egzistenciju.Za kunu bi dao dupe.Sere laje na Mamiča a grli se sa njim.Pravi peder.

  • lukaku1 19.10.2014.

    Ciro i Mamic legende HNL-a, a sad zamislite da ih nema i dominira neki Brbic,Ramljak Liga bi bila pracena kao azijski kriket hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare