To je to što me zanima!

Mamić demantira: O završetku Lukina transfera ništa ne znam

Nikome nisam dao izjavu da je Luka Modrić potpisao s Real Madridom, rekao je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić te tako demantirao jučerašnje napise
Vidi originalni članak

Nakon što se u nedjelju hrvatskim medijima proširila navodna izjava Zorana Mamića za jedan hrvatski dnevni list u kojoj je potvrdio da je transfer Luke Modrića u Real Madrid gotova stvar, sportski direktor Dinama na službenoj stranici hrvatskog prvaka demantirao je da je dao izjavu novinarki spomenutog lista.

- Nikada i nikome nisam dao takvu izjavu. Naravno da je moja i želja svih koje vole nogomet da Luka Modrić još jučer potpiše za giganta kao što je Real Madrid, ali ja o tome nemam nikakvu informaciju niti znam išta više od onoga što sam pročitao u medijima - jasan je bio sportski direktor 'modrih', a prenosi službena stranica Dinama.

Luka možda i je bliže no ikad Realu, no službene potvrde Tottenhama i Reala još nema. Nema promjene ni na uvijek ažurnom Transfermarktu, a o transferu ništa više od spomenutog ne zna ni dobar Lukin prijatelj Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • diba_1 30.07.2012.

    administratori, zašto ste mi izbrisali komentar??????? ovo nije prvi put da to radite.

  • head1100 30.07.2012.

    evo malo jos najnovijih vijesti sta se tice real madrida.Real madrid je zainteresiran za belgijskog veznjaka Axela Witsela (23 godine) koji igra za Benficu i koji ima buy - out klauzulu od 40 miliona eura i real je spreman isplatiti tu svotu i dovesti ga u svoje redove.Kako im sada 40 miliona nije puno....

  • kiki1984_1 30.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare