To je to što me zanima!

Mamić: I mamu bih dao za tri boda protiv PAOK-a u srijedu

Zdravko Mamić kazao je kako želi da ovo bude povijesni dan za sve njihove navijače, gdje god bili, i da je vrijeme da napokon u miru slave Božić....
Vidi originalni članak

Svega bih se odrekao za današnju pobjedu protiv PAOK-a. Kažu: ‘Gledaj divljaka, i mamu bi dao za tri boda’, ali ja sam samo htio usporediti ljubav prema Dinamu i onu najveću ljubav, prema majci, rekao je Zdravko Mamić, dopredsjednik Zagrepčana za gol.hr.

Dinamo večeras igra još jednu povijesnu utakmicu, a Zdravko tvrdi kako su učinili sve da prezime u Europi.

- Igrače smo odveli u Rovinj, hotel smo otvorili samo zbog njih, naši radnici su danonoćno radili da bi pripremili teren. Navijačima smo uz ulaznice osigurali kapu, šal i udaraljke, sve smo učinili da uspijemo. Ako uspijemo, veselit ćemo se, ako ne, neće svijet stati. Dinamo nije jedna utakmica.

Ovaj susret je nekim igračima hrvatskog prvaka najvažniji u karijeri.

- Kelava bi dao nogu za pobjedu, no i drugi su spremni na sve - kaže Mamić.

Protiv PAOK-a Dinamo igra 48. europsku utakmicu u zadnje četiri godine.

- Samo veliki Liverpool ima više utakmica od nas u Europi u tom razdoblju - rekao je Zdravko i dodao:

- Želim da ovo bude povijesni dan za sve naše navijače, gdje god bili. Vrijeme je da slavimo za Božić.

Više pročitaj na gol.hr.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • dida123 07.09.2015.

    To je naša balkanska sportska kultura, stanje duha u reprezentaciji, unaprijed smo bolji na jeziku od protivnka. Obilje redovitih frazetina i floskula da naši igrači igraju u velikim klubovima, dat ćemo sve od sebe, moramo glave skupa, nije sve izgubljeno, treba igrati agresivnije, lopta nas nije htjela, oni su više željeli pobjedu, nismo bili pravi, nismo imali svoj dan, planirali smo 6 bodova iz dvije utakmice, trebamo se baciti na glavu...Ima li tko pametan i kritičan da vidi i čuje što se događa, ali na vrijeme? Zar vas ja kao navijač moram upozoravati? Sad vam je trta, je li?

  • otorinolaringolog / ginekolog 17.12.2010.

    izgleda da ti mama ostaje...

  • gremljin 16.12.2010.

    cigan je prodao tekmu i neka je , ovog a sam puta i ja zaradio, jer rekoh prije dva dana da je klošar prodao tekmu i to sam prije dva dana ovdje i napisao. zaradio sam 500 eura na sto uloženih. hvala ciganu i ciganskim poslovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare