To je to što me zanima!

Mamić: Iduće godine u Ligi prvaka smo milom ili silom

Izvršni dopredsjednik Dinama oduševljen je zbog navijača, zbog momčadi u koju vjeruje, zbog šest utakmica u Europskoj ligi... I sada ciljevi rastu
Vidi originalni članak

Ovo je velika noć Dinamovih navijača, najsretniji sam zbog njih, samo na njih mislim. Svi su se puno napatili, rekao je Zdravko Mamić. Netom prije toga odgledao je Dinamovu rapsodiju protiv Heartsa, svi su zadovoljni viđenim, pa tako i maksimirski vladar. Iako uvijek treba težiti boljemu...
- Bilo je spektakularno, ali osjetila se sputanost, grč, to prokletstvo Maksimira. No drago mi je što se osjetilo i jedno posebno zajedništvo, pogotovo kod navijača. Sjajno je što već nekoliko utakmica nema baklji u terenu - primjetio je Zdravko. Ne želi se veseliti prije vremena, ali sve je tu jasno.
- Trebamo ozbiljno shvatiti uzvrat i onda se veseliti što ćemo igrati šest utakmica u Europskoj ligi. Od ove momčadi možemo očekivati samo još bolja izdanja - rekao je Mamić i zadovoljno dodao opasku o treneru:
- Pokazalo se da smo s pravom dali povjerenje Kruni Jurčiću!
Vidjevši ovakav Dinamo, teško je prežaliti 'ono' protiv Red Bulla. Također, ciljevi rastu do nema kada momčad igra efikasno, lijepo i rezultatski učinkovito.
- Sljedeće godine igrat ćemo u Ligi prvaka, milom ili silom - zagrmio je Mamić i nastavio:
- Ova momčad, ako je ovakva kao danas, apsolutno može igrati proljeće u Europi.
Dugo su Mamića kritizirali zbog dovođenja stranaca. A onda u jednoj ovakvoj utakmici sjajno odigraju Sammir, Papadopoulos i pogotovo Morales.
- Pa Morales je prošle sezone zabio ukupno 23 gola i pokazao da je odličan igrač. Možda će ovo zvučati paradoksalno, ali gdje bi Dinamo danas bio bez stranaca - završio je Mamić.

MIRKO BARIŠIĆ: NAJBOLJE OTKAD SAM JA TU
Ovo je bila jedna od najboljih utakmica otkad sam ja predsjednik kluba, zadovoljno je govorio Mirko Barišić i dodao pomalo nejasnu rečenicu. Ali glavno da on zna što znači:
- Ne samo da ćemo prezimit u Europi, nego ćemo i prenoćiti.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tahuti 23.08.2009.

    seljačino.

  • debeliXXL 23.08.2009.

    MAMIĆU CIGANE(BOSANČINO), ODLAZI IZ SVETINJE

  • torcida 23.08.2009.

    silom si mogao u hrvatskoj,al toga ti u europi nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare