To je to što me zanima!

Mamić: Izgubio sam svijest, no prijatelji su me izvukli iz mora

Zdravko Mamić potvrdio nam je napad na njega u Bolu na Braču te otkrio da ga je muškarac napao s leđa, a on je od siline udarca šakom u glavu odletio u more iz kojeg su ga izvukli prijatelji
Vidi originalni članak

Dinamova savjetnika Zdravka Mamića jučer je u Bolu na Braču napao muškarac dok je u društvu obitelji i prijatelja šetao rivom. Muškarac se zaletio na Mamića i šakom ga udario u glavu, a Zdravko je od siline udarca pao u more. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro se sada osjećam, da me boli više, otišao bih u bolnicu. Dobro sam još i prošao jer sam u jednom trenutku izgubio i svijest. Na sreću, iz mora su me izvukli prijatelji - rekao nam je Zdravko Mamić.

Na Braču je Mamić slavio 60. rođendan brata Stojka, a nakon incidenta nisu napustili Bol već su ostali kako bi proslavili rođendan najstarijeg brata Mamić.

Policija je potvrdila napad i remećenje javnog reda i mira u Bolu, gdje je Mamić usidrio svoju jahtu, no nije otkrila identitet napadača.

- Policijska uprava dobila je večeras u 21.05 sati dojavu o remećenju javnog reda i mira na rivi u Bolu. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici i postupanje je u tijeku. Više o cijelom događaju, kao i identitetu osoba umiješanih u ovaj incident, znat ćemo kada se završi obrada - objavila je Sanja Nazlić iz PU Splitsko-dalmatinske.

Na videima se jasno vidi kako se muškarac zalijeće i udara šakom u glavu te nakon toga pokušava pobjeći. Napadača su navodno uhvatili Mamićevi prijatelji i zadržali ga do dolaska policije, a muškarac je noć proveo u policijskoj postaji u Supetru.

Idi na 24sata

Komentari 374

  • MAJA-MAGDALENA 08.06.2017.

    Mali kralj

  • realan902 08.06.2017.

    Ma

  • Jan Huntelar 08.06.2017.

    ko da su tovari ikad imali hrabrosti i kulture nesto ljudski napravit...mamic krade nogomet ovi kradu turiste (cak i domace) i jos ne rade 3 mjeseca u godini i kmece...jos jedan dokaz da sam u pravu za te seljake sa obale... al dobro decko je ocito obicna kukavica cim je to napravio s ledja ko kakva curica i jos pobjego hahahaha sramoteeee ooooooooo hahahahaha pa kako se taj moze u ogledalo pogledat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare