To je to što me zanima!

Mamić je dobio što je htio: Od sljedeće sezone liga 12

Želje Zdravka Mamića su uslišene. Od sljedeće sezone smanjit će se prva hrvatska nogometna liga. Sa sadašnjih 16 na 12 klubova, zatim na 10
Vidi originalni članak

Prva hrvatska nogometna liga od sljedeće sezone brojat će 12 klubova, a od sezone 2012./13. igrat će se Liga 10! Najbitniji su to zaključci sa skupštine HNS-a u Sheratonu. Glas za smanjenje lige dalo je 30 od 44 nazočna skupštinara, a prije početka skupštine Mamić je podijelio skripte 'Povijesni pregled natjecanja u Prvoj HNL' u kojima je objasnio zašto liga treba imati maksimalno 12 klubova. Očito je imao dobre argumente. Glasanje na koncu nije bilo tajno, a cijela skupština trajala je dosta kratko. Čim je saznao ishod Mamić se nasmiješio, ustao i zadovoljno išetao iz dvorane. Reno Sinovčić (Zadar) bio je najglasniji protiv smanjenja lige i napao je tajnika HNS-a, Zorislava Srebrića.
- Gledam te u oči i kažem ti da te mora biti sram! Ako ovih dana dokažeš kako nisi imao ni jedan lobirajući poziv, bacit ću se sa najviše zgrade u Zagrebu - urlao je Sinovčić, no Srebrić se nije previše uzbudio na optužbe da je i HNS želio Ligu 12.
- Sve je bilo demokratski - kratko je utvrdio Srebrić i dodao svoj dobro poznati 'čestitam'.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • zolee 14.07.2010.

    može liga 12, ako Dinamo pristane otići u drugu ligu

  • st1986 14.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Lecter 14.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare