To je to što me zanima!

Mamić je urlao na igrače, Vida mu nije htio potpisati kaznu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zdravko Mamić sastao se s igračima koji su samo gledali u pod dok je on galamio. Pred Vidu je bacio papir s kaznom od 100.000 eura. No, Vida to nije htio potpisati
Vidi originalni članak

Sat vremena trajalo je "pranje" Dinamovih igrača od strane Zdravka Mamića. Pognutih glava igrači su se spuštali niz maksimirske stepenice, pišu Sportske novosti.

Upravo su igrači tražili sastanak s Mamićem, a ovaj ih je dobro "nasapunao". Najviše je Mamić zamjerio igračima puštanje informacija u javnost. Nije mu bilo jasno kako je informacija o Vidinom izbacivanju iz autobusa ekspresno završila na naslovnicama hrvatskih tiskovina. Mamić je najavio kazne cijeloj svlačionici ako se ponovi slučaj "curenja informacija".

Nakon sat vremena galame, Mamić je pred Domagoja Vidu bacio papir s kaznom od 100.000 eura. No Domagoj Vida je odbio potpisati kaznu. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 247

  • Crvic 27.09.2012.

    Maminjo je ovaj puta u pravu. Takve stvari se rješavaju u klubu, između četiri zida. Zar mislite da ovakvih i težih slučajeva nema i u većim klubovima, pa ipak nisu glavna udarna vijest svih medija. Kazna je drsko previsoka, i netreba je potpisati. Vida, uz tebe smo.!

  • pustertal 27.09.2012.

    nemoj potpisati,pa nek baca svojem sinu pred noge

  • mamićucigane 27.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare