To je to što me zanima!

Mamić: Kijevljani su nivo više, porazi su sad naša realnost...

Porazi su naša trenutna realnost. Oni su jedan nivo više od onoga što mi u Hrvatskoj možemo prihvatiti. Mi smo igrali nogomet, a oni su zabijali, kaže Zdravko
Vidi originalni članak

Po dolasku u Zagreb u ranojutarnjim satima iz Kijeva nakon novog poraza Dinama u Ligi prvaka, izvršni predsjednik Zdravko Mamić prokomentirao je utakmicu s ukrajinskim imenjakom.

- Porazi su naša trenutna realnost. Oni su jedan nivo više od onoga što mi u Hrvatskoj možemo prihvatiti. Mi smo igrali nogomet, a oni su zabijali. Nedostajalo je efikasnosti koja je očito boljka naših igrača dulje vrijeme - rekao je Mamić za NovuTV i osvrnuo se na već učestale greške 'modrih':

- Mi smo i protiv Porta i protiv Kijeva primili golove na dosta jednostavan i naivan način. To je odlika momčadi koje su neiskusne. Svakome je jasno da mi nismo gotova momčad. Mene veseli to da mi imamo jasan put i jasnu viziju i znam da je to teško prihvatiti našim navijačima, jer odmah žele pobjede i rezultat.

Iako imaju mali budžet kao i Dinamo, APOEL i BATE uspjeli su napraviti podvige u Ligi prvaka.

- Gledao sam obje utakmice BATE Borisova i vidio sam da su obje trebali izgubiti po događanjima na terenu, a oni su obje dobili što je isto odlika odličnih momčadi. Nama se kuglice nisu okrenule na našu stranu. Porto i Kijev su bili bolji točno za jedan ili dva gola - rekao je Mamić.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • nexo 05.10.2012.

    Koliko je Dinamo Kijev nivo više vidjeti češ protiv Porta...Mamiću jesi trgovac kapa do poda,ali to iskreno priznaj!A o ljubavi i želji da Dinamo nekaj uradi u Europi?ne,s Tobom na čelu nikako,ako lažeš narod,nemoj sebe!

  • Firefox_1 05.10.2012.

    Svaki pošteni profesionalni nogometaš daje svoj maximum pa šta bude. Kad pogledam Dinamovce ili igrače Zenita, koliko je puta uklizao taj Witsel protiv Milana a koliko je puta neki Dinamov igrač uklizao protiv Kieva? Činjenica da je ovo postala najobičnija sprdnja i teška namještaljka, jer da je Dinamo stvarno toliko loš ne bi niti bio u lp. Uostalom da nije Mamić bi prvi pukao.

  • biberrr 05.10.2012.

    Zašto je Dinamo tako loš u LP? Realno,tamo mu nije ni mjesto,Ludogorec je trebao igrati u LP,a lani Malmo. Zbog Dinama i njegovih katastrofalnih nastupa bi UEFA mogla promijeniti sustav kvalifikacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare