To je to što me zanima!

Mamić: Lijepa igra je važna, no sutra me zanima samo prolaz

Dinamo će u utorak u 17 sati ugostiti Istru u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa. U prvoju utakmici 11. veljače Dinamo je pobijedio 1-0 golom Juniora Fernandesa
Vidi originalni članak

Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali moramo biti koncentrirani od početka do kraja kako bismo prošli dalje, najavio je Zoran Mamić sutrašnju utakmicu s Istrom.

'Modri' će Puljane ugostiti na Maksimiru u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa od 17 sati. U prvoj utakmici Dinamo je pobijedio 1-0 golom Juniora Fernandesa.

- Imamo problema s manjim ozljedama tako da će biti nekih promjena. Iskreno, protiv Istre me zanima samo prolaz. Naravno, lijepa igra je uvijek plus i nešto čemu težimo jer smo mi ipak Dinamo, ali u ovoj utakmici me zanima isključivo prolaz u polufinale Kupa.

Dinamo i Istra jedini su par koji četvrtfinale igra u utorak, ostali (Hajduk - Vinogradar, Lokomotiva - Rijeka, Zadar - Split) igraju od 17 sati u srijedu.

- Idemo utakmicu po utakmicu i ne želim ni razmišljati o polufinalu i koga bismo mogli dobiti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • IvanIvancic 03.03.2015.

    Kao da pamic smije pobijedit dinamo???

  • ko od brda odvaljen 02.03.2015.

    Fernandes je igračina,pokazuje se kao najbolji dinamov igrač,šteta što je bio ozlijeden,jer već bi prštale do sad ponude.

  • joe_simunic4 02.03.2015.

    ovim putem pozivam sve prave i istinske dinamovce i navijače dinama i one prave BBB na sutrašnju tekmu dinama i istra da dođu na SJEVERNU TRIBINU i da svi zajedno i ujedinjeno navijamo i bodrimo naš klub dinamo do nove pobjede i nadajmo se dvostruke krune... dođite sutra na sjever gdje ćemo svi zajedno i ujedinjeno svih 90minuta bez obzira na igru i rezultat bodriti i navijati za naš klub dinamo... vidimo se... dinamo zagreb iznad svih... svi na sjever!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare