To je to što me zanima!

Mamić ljutit na Soudanija: To što je napravio je neoprostivo

Alžirac je pokušao driblati na 20-ak metara od svog gola, izgubio je loptu, a Dinamo je primio gol. Mamić ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici i 'modri' su preokrenuli...
Vidi originalni članak

U utakmicu smo ušli dosta mlako, nekako bez žara. Drugo poluvrijeme kao da je izašla neka druga momčad na teren, stvorili smo puno šansi i zasluženo pobijedili, rekao je Domagoj Antolić nakon teške pobjede protiv Zagreba u Kranjčevićevoj.

'Modri' su ovom pobjedom ostali ispred Rijeke s kojom igraju za tjedan dana.

- Sada slijedi Rijeka, trenutačno najjači hrvatski derbi. Teren će biti puno bolji nego što je bio protiv Zagreba i to nam dogovara - kaže kapetan.

Zoran Mamić bio je bijesan na Soudanija. Alžirac je u 30. minuti krenuo driblati 20-ak metara od svog gola, izgubio loptu, a Dinamo je dobio gol. Mamić ga je kaznio odmah na poluvremenu kada ga je ostavio u svlačionici.

- To što je Soudani napravio je neoprostivo. Šansa se može promašiti, to je najmanji problem, ali ovo je ozbiljan posao i to se ne smije događati - kaže Zoran Mamić.

Dinamo je ponovno imao velike probleme s realizacijom, pogotovo Fernandes koji je promašio tri čiste prilike. Točnije, skinuo mu ih je Livaković.

- Nama je ovo već druga utakmica zaredom da igramo na ovakvom terenu. Pa, ovdje je lutrija kako će ti lopta odskočiti. U te posljednje dvije utakmice stvorili smo najmanje deset 'mrtvih' prilika gdje su naši igrač izlazili sami na golmana, no nismo zabili.

Penal? Čist k'o suza

Dinamo je pobjednički gol zabio iz penala, po nekima sumnjivog. No buduća jedinica Dinama, mladi Livaković, nije se dao uplesti u tu priču.

- Dobro je pogodio stranu - kroz smijeh je rekao odlični golman Zagreba.

U poluvremenu su u igru ušli Pjaca i Šovšić i Dinamo je odmah živnuo.

- Prošao sam dobre pripreme pa se osjećam dobro. Prvo poluvrijeme smo slabije ušli, ali smo u nastavku bili bolji i zasluženo pobijedili - rekao je Šovšić na kojem je i napravljen penal iz kojeg je Hodžić zabio za slavlje:

- Penal? Ma bilo je kontakta, sapleo me. Ušao je između mojih nogu, sigurno je bilo kontakta. Nema dvojbe. Zadovoljan sam svojom igrom, dobro sam trenirao, vjerujem da će ovo biti bolje proljeće. Sada je bitno samo da smo ispred Rijeke - zaključio je jedan od autora Dinamova preokreta u Kranjčevićevoj.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • nikluk20 15.02.2016.

    rekao je mamićć....sljedećih deset godina sigurno će biti prvaci...

  • Torcaast 15.02.2016.

    Pokrijte se usima,protiv Zagreba vam moraju poklanjat penale

  • danec 14.02.2016.

    Rijeka ce tek vidjeti moć Dinama, realno jesmo trenutno slabi za ligu prvaka jer nam fali iskusna špica, killer tipa Gavranović, fali pokretljiv zadnji vezni, jak u duelu, smiješno ali Callela se sad sjetim, i lijevi bek. ali i ovakvi smo za ostale space shatle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare