To je to što me zanima!

Mamić: Mandžo nije platio kaznu, prevelik je to novac

Mandžo je označen kao glavni krivac jer je oslabio momčad uoči uzvrata, a u naletu bijesa Zdravko Mamić ga je kaznio sa 100 tisuća eura
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić  dobio je crveni karton u kvalifikacijama Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga, ako se sjećate još tamo u srpnju prošle godine. Dinamo je izvukao povoljan rezultat (1:1), no svejedno nije prošao u skupinu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. Mandža je samo par tjedana poslije označen kao glavni krivac jer je oslabio momčad uoči uzvrata zbog 'glupo' zarađenog drugog žutog kartona. U naletu bijesa Zdravko Mamić je 'izvukao bič' i kažnjavao sve redom, a najgore je prošla prva zvijezda kluba, koja je u 'kasu' morala platiti 100 tisuća eura. Svi su bili šokirani jer je visina kazne bila presedan. Ipak, nju Manžda nikad nije platio rekao je sportski direktor modrih Zoran Mamić u razgovoru za Sportske novosti.
- Nije platio kaznu, samo jedan manji dio, a ostalo smo mu oprostili. Preveliki je to novac da mu ga samo tako uzmemo, nismo ga niti mi, a niti on našli na cesti - rekao je Mamić mlađi. Zoran se osvrnuo i na nedavni Bišćanov incident.
- Voljeli bismo vidjeti policijsko izvješće. Ono što nam je rekao Bišćan govori da se radilo o samoobrani. To je olakotna okolnost. Ako se dokaže da je Igor krivac, Dinamo će povući određene sankcije jer nije ugodno da bilo koji igrač, a kamoli kapetan bude upetljan u nešto takvo.
Mamić je opet rekao da ponovio interesa za Vidu, ali da su cifre koje se za njega traže nerazumne. U Maksimirskoj 128 prate i zbivanja na Poljudu.
- Volio bih da Hajduk bude jači, jer bi to nas tjeralo na još veći angažman. Hajduk je na prekretnuici kao kad smo mi bili nakon 'Lige za bedaka' i nadam se da će im krenuti na bolje, to je u interesu svih nas, Dinama i hrvatskog nogometa. Kad se poslože bit će velik i neugodan protivnik jer je velika koncentracija kvalitete u toj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare