To je to što me zanima!

Mamić: Mandžukić i Kovač nisu u Dinamu zbog HNL-a

Uzmite Barceloni Messija i to više nije to. A Mario Mandžukić je naš Messi, rekao je Zdravko Mamić, koji kaže kako vjeruje i u momčad i u trenera
Vidi originalni članak

Postojale su dvije verzije, u obje je samo jedno jednako - Mamić je napustio stadion prije kraja utakmice protiv Red Bulla. Ali ne nakon drugog gola Austrijanaca, već nakon prvog!
- Drugi put u životu sam to napravio. Prvi put kad nas je Hajduk pobijedio 2-0 i drugi put sada. Tako čuvam i zdravlje i život - rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za Večernji list i dodao:
- Osjetio sam da se stvari ne razvijaju dobro i jednostavno sam odlučio otići.
Gotovo svi mediji zbog tog Mamićevog poteza su doveli u pitanje poziciju trenera Krune Jurčića.
- Jurčić i ova momčad mogu napraviti velike stvari. Sad možda ne, ali za godinu ili tri sigurno. Ranije sam znao drugačije reagirati u ovakvim situacijama, no sada sam stariji, iskusniji i pametniji - rekao je za Večernji prvi čovjek Dinama. Svjestan je i objektivnih okolnosti, za trenera Jurčića sasvim sigurno nepovoljnih.
- Da Barceloni netko uzme Messija i Eto'oa, teško bi se nosila s nekom ravnopravnom momčadi. A nismo mi Roberta Kovača doveli da igra protiv Međimurja, nije Mandžukić ostao zbog naše lige. Mi njih trebamo za Europu! Tu je još i Etto, koji bi bio sjajan na desnoj strani, pa i Tomečak - nabrajao je Mamić. Dodaje i da Liga prvaka nikada nije bila Dinamov primarni cilj.
- Nije bila, ali naravno da ne trebam ni pričati koliko nam je žao što nismo prošli. Barem ovo kolo, da osiguramo barem Europsku ligu. Posebno je šteta zbog novca, izgubili smo jako puno - kazao je Mamić, aludirajući na ona dva milijuna eura Uefine nagrade koja su pripala Red Bullu.
- Idemo dalje, slijedi nam ždrijeb u Nyonu i utakmica protiv Sesveta. Idemo prema prvom cilju, Europskoj ligi - završio je Mamić razgovor za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Marioko 06.08.2009.

    Kak taj covjek sere..........daj nek vise ode pa svake godine isto sere i svi to moramo gutat

  • davorinnn 06.08.2009.

    bolje da su ispali u tu evropsku ligu...tuj barem imaju šanse da projdu koji krug naprjed

  • Vandri32 06.08.2009.

    Al Maminjo Da Barceloni umete Mesija opet bi pobjeđivala jer u europi klubovi ne ovise o jednom igraču kao Dinamo o Manđukiću, Hajduk o Kaliniću i Rijeka o Sharbiniju. U europi takvih ima na kile, od svih tih ( ZVIJEZDA ) jedino se kalinić prodao ostali kada se nisu mogli prodati onda su pod izlikom ( nečemo ih prodavati ) kao da bi ih netko kupio

Komentiraj...
Vidi sve komentare