To je to što me zanima!

Mamić: Robert Murić ovog ljeta nikako ne može otići iz Dinama

Nerazumljivo mi je i nejasno da u reprezentaciji nema niti jednog igrača Dinama. Morao je biti Halilović zbog odgovornosti prema hrvatskom nogometu, kaže Mamić
Vidi originalni članak

Na konferenciji za novinare, koja je trebala biti najavna za utakmicu protiv Splita na Maksimiru, najmanje se pričalo o samoj utakmici.

Zoran Mamić osvrnuo se opširno na 'slučaj Murić'. Dinamo je s Murićem raskinuo profesionalni ugovor i aktivirao stipendijski koji automatski vrijedi do ljeta 2015.

- Robert Murić ni pod kojim uvjetima ne može otići iz Dinama na ljeto. Ja sam zvao obitelj, i tatu i mamu. Tata mi je obećao 100 puta da će doći na razgovor, no nikad nije došao. Zadnji put sam ga zvao prije nekoliko dana, rekao je da je na putu u Mađarsku i da će navratiti čim se vrati. No opet se nije pojavio. I ovim putem ih pozivam da dođu da se dogovorimo. Njegovi zastupnici tvrde da može ići iz Dinama, ali pravno gledajući ne može. On definitivno ne može otići do 15. lipnja 2015. Nadam se da će prevladati razum i da će Murić ostati u Dinamu - rekao je Zoran Mamić.

Dinamo nakon dugo vremena nema niti jednog igrača u reprezentaciji. Mamiću to nije najbolje sjelo.

- Pa cijela Hrvatska će se složiti oko 18 imena, no kontraproduktivno je ako netko s prezimenom Mamić kaže da nije dobro što nema igrača Dinama. Pa ljudi moji i brazilski Ronaldo je sa 17 godina bio u reprezentaciji. Nerazumljivo mi je i nejasno da nema niti jednog igrača Dinama. Morao je biti Halilović zbog odgovornosti prema hrvatskom nogometu - priča Mamić. 

U subotu debitira Antonijo Ježina

Dinamo utakmicu sa Splitom igra na Maksimiru u subotu u 17 sati. Na golu Dinama debitirat će Antonijo Ježina koji je posljednjeg dana prijelaznog roka u Dinamo došao iz Istre.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • NEOPISIVO 15.02.2014.

    Niko je ispravno procjenio da Dinamo, a niti Hajduk trenutno nemaju igrača koji zaslužuje igrati u prvih dvadeset reprezentacije. Niko je napravio korektan širi popis od 27 igrača. Treba dodati Samira i od njih izabrati dvadeset najboljih koji će igrati. Preostala 3 do četiri koji putuju trebaju biti izabrana iz mladog potencijala Jedvaj, Zelenika, Močinić, Pašalić, Pjaca i Halilović.

  • kovica 14.02.2014.

    Ovo je moguće samo u Lijepoj našoj. E, zašto su izginuli naši najmiliji, naši prijatelji. Zar zato da Mamići, Šukeri i ostali koji se prikazuju kao veliki "RVATI" pune svoje džepove ? Pravna državo" S R A M O T A" !

  • mestar 14.02.2014.

    Ovaj je bio nikakav igrac, pa je sigurno platio ciri da ga vodi na SP u Francusku. Svi znademo kako je dosao na kormilo Dinama nebi me zacudilo da Niko dobije odkaz i da on postane izbornik, sve je moguce u ovoj mocvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare