To je to što me zanima!

Mamić: Nije problem u porazu, već u nepoštivanju dogovora...

"Nije izgovor, ali smo u fazi završetka intenzivnih priprema i mi se pripremamo za šest mjeseci, a ne jednu utakmicu. Vjerujem da ćemo protiv Žalgirisa biti bolji..."
Vidi originalni članak

Trener Modrih Zoran Mamić nakon poraza u Superkupu (2-1) čestitao je Rijeci na zasluženoj pobjedi.

- Čestitke Rijeci na osvojenom trofeju i zasluženoj pobjedi. Pokazali su više od nas, a mi nismo dobro ušli u utakmicu. Nervozno smo igrali na početku, počevši od obrane pa na dalje, a Rijeka je to iskoristila. Strahovito su brzo izlazili s puno igrača i nismo adekvatno reagirali te nismo imali pravi odgovor - rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama i dodao:

- Nije izgovor, ali smo u fazi u kojoj jesmo, u završetku intenzivnih priprema i mi se pripremamo za šest mjeseci, a ne jednu utakmicu. Naravno, vjerujem da ćemo u utorak protiv Žalgirisa biti bolji. Nije problem izgubiti utakmicu, bavimo se sportom i porazi su dio, ali me smeta kada ne poštujemo dogovor, a toga je danas bilo dosta – zaključio je trener Dinama.

Igrači su također bili razočarani.

- Nismo imali prava rješenja i izgubili smo utakmicu. Htjeli smo osvojiti Superkup, ali što je tu je – idemo dalje. U utorak je već nova utakmica, moramo se dobro pripremiti i već protiv Žalgirisa biti bolji – rekao je Marko Pjaca, a Antolić je dodao:

- Nismo dobro ušli u utakmicu i Rijeka nam je stvorila dosta prilika u toj ranoj fazi te su i poveli. U nastavku smo bili bolji, ali opet je Rijeka iskoristila svoju priliku i došla do pobjede. Jednostavno, nismo bili pravi, ali vjerujem da ćemo se dignuti i već za par dana biti bolji.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kljukica 12.07.2014.

    Eh, u Dinamu sve vise Hrvata.

  • steef 12.07.2014.

    Dajte ljudi odstupite iz Dinama više kako vam nije neugodno

  • klošar1990 12.07.2014.

    Prvi i najveći problem su braća Mamić,a onda sve ostalo!Kad oni odu sve će biti bolje,ljepše jednostavnije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare