Obavijesti

Sport

Komentari 63

Mamić: Nije problem u porazu, već u nepoštivanju dogovora...

"Nije izgovor, ali smo u fazi završetka intenzivnih priprema i mi se pripremamo za šest mjeseci, a ne jednu utakmicu. Vjerujem da ćemo protiv Žalgirisa biti bolji..."

VIDEO

Trener Modrih Zoran Mamić nakon poraza u Superkupu (2-1) čestitao je Rijeci na zasluženoj pobjedi.

- Čestitke Rijeci na osvojenom trofeju i zasluženoj pobjedi. Pokazali su više od nas, a mi nismo dobro ušli u utakmicu. Nervozno smo igrali na početku, počevši od obrane pa na dalje, a Rijeka je to iskoristila. Strahovito su brzo izlazili s puno igrača i nismo adekvatno reagirali te nismo imali pravi odgovor - rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama i dodao:

- Nije izgovor, ali smo u fazi u kojoj jesmo, u završetku intenzivnih priprema i mi se pripremamo za šest mjeseci, a ne jednu utakmicu. Naravno, vjerujem da ćemo u utorak protiv Žalgirisa biti bolji. Nije problem izgubiti utakmicu, bavimo se sportom i porazi su dio, ali me smeta kada ne poštujemo dogovor, a toga je danas bilo dosta – zaključio je trener Dinama.

Igrači su također bili razočarani.

- Nismo imali prava rješenja i izgubili smo utakmicu. Htjeli smo osvojiti Superkup, ali što je tu je – idemo dalje. U utorak je već nova utakmica, moramo se dobro pripremiti i već protiv Žalgirisa biti bolji – rekao je Marko Pjaca, a Antolić je dodao:

- Nismo dobro ušli u utakmicu i Rijeka nam je stvorila dosta prilika u toj ranoj fazi te su i poveli. U nastavku smo bili bolji, ali opet je Rijeka iskoristila svoju priliku i došla do pobjede. Jednostavno, nismo bili pravi, ali vjerujem da ćemo se dignuti i već za par dana biti bolji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše