To je to što me zanima!

Mamić o Norvežanima: Moramo ih pretrčati, bolji su nego prije

Norvežani su dobra ekipa, možda još bolja nego prije i bit će zanimljivo. Morat ćemo pratiti njihov visok tempo jer ako nećemo, onda ćemo izgubiti, kaže junak utakmice protiv Španjolaca
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši stigli su u srijedu poslijepodne iz Montpelliera u Pariz, gdje ih u petak (20.45 sati) na Svjetskom prvenstvu čeka polufinalni dvoboj protiv Norveške, a kao ključ uspjeha u tom srazu 22-godišnji Marko Mamić, najbolji igrač u četvrtfinalu protiv Španjolske, ističe potrebu da naši rukometaši prate visok tempo u kojem igra norveška reprezentacija.

- Norvežani su dobra ekipa, možda još bolja nego prije i bit će zanimljivo. Morat ćemo pratiti njihov visok tempo jer ako nećemo, onda ćemo izgubiti. Dat ćemo sve od sebe da ih trkački možda i prestignemo - rekao je Marko Mamić na druženju s predstavnicima medija po dolasku u Pariz.

Hrvatska je u proteklih godinu dana triput igrala protiv Norveške i dvaput izlazila kao pobjednik, u dvoboju za 3. mjesto na Europskom prvenstvu u Poljskoj, kad je bilo 31-24, te na olimpijskom turniru u Rio de Janeiru, gdje su naši rukometaši slavili sa 27-21. Norvežani su bili bolji od momčadi pod vodstvom Željka Babića u grupnoj fazi EP-a u Poljskoj (31-34).

Finale Hrvatska - Slovenija?!

Kad u petak izađu na polufinalni sraz s Norvežanima, naši će rukometaši znati tko bi im bio potencijalni suparnik u borbi za zlato, jer će domaćin Francuska i reprezentacija Slovenije u četvrtak (21 sat) odlučivati o prvom finalistu.

- Vidjet ćemo što će Slovenci izmisliti, ali dao bih malu prednost Francuskoj, jer ipak igraju kući. Vidjet ćemo, bit će zanimljiva utakmica - zaključio je Marko Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Fighter for Justice 27.01.2017.

    Ne samo pretrcati nego i pokazati tko je gazda na terenu!? Poput Francuske otprilike inace nista odpobjede! Sretno kauboji!!!

  • MystikAngel 26.01.2017.

    krivo mi je samo što previše letimo i oni u sportskoj emisiji Džomba i ostali pričaju da ćemo pobjedit Norvešku džomba izjavio ma mi smo u finalu Norveška jeste dobra ali nije dobra za nas tako je nekako rekao što mi se nimalo ne svidja drag mi je Džomba ali previše mi letimo i uzimamo za pravo da nam ne može nitko ništa do finala e pa malo se varamo,gledao sam Norvešku preko live streama i jaki su ali su baš jaka ekipa imaju i glavu i rep neće nam nimalo bit lako odlučit će sreća i golmani i ono što sam vidio tokom ovih utakmica Norveška je igrala bolje od Hrvatske ali to opet naravno ne mora ništa da znači ja samo želim svu sreću Hrvatskoj.

  • MystikAngel 26.01.2017.

    Tko bi rekao da je Norveška dobila wild card od EHF inače i9spali od Slovenije u kvalifikacijama :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare