To je to što me zanima!

Mamić o novom treneru: Nama treba Atila, Ćiro iz '82. godine!

Mamić je rekao kako su igrači i trener upropastili stanje u klubu. Ne zna koga će dovesti na klupu, ali sve više razmišlja o stranom treneru, pišu Sportske novosti...
Vidi originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić slikovito je usporedio današnje stanje u klubu. Za Sportske novosti rekao je:

- Sramota me govoriti u javnosti. Prije tri mjeseca bili smo na 80. katu nebodera, sad smo 40 katova ispod zemlje. Trener i igrači doveli su nas u takvo stanje - rekao je Mamić.

Nakon otkaza Kruni Jurčiću Maminjo mora pronaći novo rješenje. U javnosti se pojavila lista kandidata, no to su bili većinom domaći treneri. Mamić razmišlja o strancu.

- Ne znam što učiniti. U Hrvatskoj ne postoje treneri za Dinamo. Dosad sam bio protiv stranaca, ali... Dinamu treba Atila, Bič Božji, Ćiro iz '82. godine!

<<< Izvorni članak pročitajte OVDJE >>>

Idi na 24sata

Komentari 43

  • dranmato 09.12.2011.

    treba dovesti 20 anonimusa i dat im plaču 3500 kn + prijevoz (za tramvaj i bus) i u Dinamu da to bude plafon od plače ,ako igraš dobro prodat češ se van pa zaraditi lovu ,a ne ovo danas ,balonja dođe Maminjo malome da bmw x6 ,tatu i mamu zaposli u zg holdingu ,mali ima besplatni ulaz u narodnjački klub po želji pa ti igraj ,nisu ludu ni ja nebi igro

  • Firefox_1 09.12.2011.

    Najbolje da dovede Mourinha ako je faca, pa kad uleti u svlačionicu ...još će brže izletit i to naglavačke !!!

  • mucaMarty 09.12.2011.

    Joj majko moja pre neko vreme tolika hvala, šta je Dinamo, taj Mamič i svi su bili krivi da mu podmeču drva pod noge. Sad su došli u igru stranci pa treba da se bruka sve oko Mamiča samo on je nevino jagnje, pa lep pozdrav u sledečim natecanjima u Evropi! hihihihihihi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare