To je to što me zanima!

Mamić o Sammiru: Čestitam stručnom stožeru na hrabrosti

Posljednjih je šest godina među tri najbolja igrača u HNL-u, zabio je više od 40 golova. Nezapamćeno je da je takav igrač pozvan tek sada, rekao Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Vijest da je Sammir 'napokon' dobio poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju posebno je razveselila njegove prijatelje iz Dinama.

- To je super vijest. Čestitao bih stručom stožeru na hrabrosti, ali to se trebalo puno ranije dogoditi - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Na konferenciji za novinare u Maksimiru pričalo se uglavnom o najvećem hrvatskom derbiju, no novi maksimirski reprezentativac bila je nezaobilazna tema.

- On je posljednjih šest godina među tri najbolja igrača u HNL-u, zabio je više od 40 golova i odigrao preko 60 utakmica u Europi. Nezapamćeno je da takav igrač do sada nije pozvan - 'oprao' je Zoki prijašnjeg izbornika Slavena Bilića, ali i Igora Štimca koji je imao priliku Sammira pozvati na dva okupljanja. 

Nije hrvatskog Brazilca bilo ni na prijateljskoj utakmici sa Švicarskom niti na kvalifikacijama s Makedonijom i Belgijom. Sve je ispravio na ovom popisu, a u Skoplju i Osijeku ćemo vidjeti hoće li Sammir upisati i prvi nastup pod hrvatskom zastavom.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • dadili 29.09.2012.

    ja vam sigurno neću dati ni lipe za wels u osijeku , nek vas gleda državno odvjetništvo...

  • kety66 28.09.2012.

    bravo! paminjo kao da sam ja pisao komentar

  • kety66 28.09.2012.

    kaj ste se nabrijali pa pustite dečka na miru neka odigra par utakmica pa onda sudite kakvi ste vi k.....i navijaći da zbog jednog pozvanog igrača više ne navijate za "svoju" reprezentaciju,ako si pravi navijać onda navijaš bez obzira tko je izbornik ili koji igrač igra (dok ima rezultat)pogedajte njemačku koliko kod njih ima Turčina pa nisu navijaći bojkotirali reprezentaciju .NAPRIJED HRVATSKA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare