To je to što me zanima!

Mamić obećao masne premije: Samo prvo pobijedite Maribor

GOVOR Oduševljen kilometarski dugim redom za ulaznice, Zdravko Mamić je došao igračima 'modrih' dok su ručali i motivirao ih za utakmicu protiv Maribora
Vidi originalni članak

Samo vi pobijedite Maribor. Ovo je najvažnija utakmica sezone i bit ćete dobro nagrađeni. Nakon Maribora moći ćemo razgovarati o novcu.

Tim riječima obratili su se igračima Zdravko i Zoran Mamić. Nisu se dugo zadržali, samo desetak minuta. Izlazeći, pogledali su red za ulaznice. A on je bio kilometarski. Mnogi su i noćili ispred blagajni kako bi među prvima osigurali ulaznicu za posljednje pretkolo Lige prvaka. Ako je suditi prema navijačkoj “groznici”, Mariborce bi u Maksimiru moglo dočekati 30.000 navijača. Bez ikakve sumnje, nogomet se vratio u grad.

- Uh, ne mogu dočekati utakmicu. O Ligi prvaka sanjao sam kao dijete. To je nešto posebno i uvjeren sam da ćemo pobijediti Maribor te drugu godinu zaredom izboriti Ligu prvaka - rekao je napadač “modrih” Duje Čop.

U posljednje dvije prvenstvene utakmice, protiv Splita i Zadra, zabio je dva gola. 

- Puno mi to znači, prije svega zbog samopouzdanja - istaknuo je napadač u formi.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • daljinac 22.08.2012.

    e moji igrači pa zar vas se mora masno podmazati da bi pobijedili. ŽALOSNO ! zar nemate neko poštovanje osim prema novcima, prema klubu i njihovim navijačima. JADNO !!!

  • hijena19 21.08.2012.

    eh sto obozavam ovog maminja...svaka cast...a ljubomorni tovari..da ga i vi imate bili bi poput dinama..zato samo znate srat..

  • stifler_1 21.08.2012.

    ako mamic zeli napunit stadion nek u prodaju stavi sjever gore i sjever dolje a ne samo sjever dolje i jos 2500 karata

Komentiraj...
Vidi sve komentare