To je to što me zanima!

Mamić oduševljen novim U-21 reprezentativcem Kovačićem

"Večeras ste opet vidjeli našeg najvećeg talenta, Matea Kovačića, bio je briljantan i nakon utakmice mi je Ivo Šušak rekao da je dobio poziv u U-21 reprezentaciju"
Vidi originalni članak

Dinamo nastavlja s dominacijom u hrvatskim okvirima. Došli su do sedme dvostruke krune pa je 'gazda' Zdravko Mamić, logičnom, vrlo zadovoljan. Dodatni razlog za osmijeh navukao mu je Mateo Kovačić (17), odigrao je vrlo dobru utakmicu uz nekoliko odličnih pokušaja iz daljine.

- Večeras ste opet vidjeli našeg najvećeg talenta, Kovačića, bio je briljantan i nakon utakmice mi je Ivo Šušak rekao da je dobio poziv u U-21 reprezentaciju - rekao je Maminjo i dodao:

- U 24 sata smo napravili puno posla. Doveli smo Jerka Leku, produžili s Leandrom Cufreom, a mogu se očekivati još neka iznenađenja. Želja je Josip Šimunić, čekamo da se dogovori s Hoffenheimom i to bi trebalo biti to.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • PeLe99 26.05.2011.

    Šimunić najstandarniji obrambeni igrač HRV :))),odlićan je..sad imamo predobru obranu ako on dođe a vjerujem da će to mamić riješit haha ...a Leko ne znam kako igra sad,ali prije je bio jako dobar nadam se da će puno pomoći dinamu da postigne svoj san LIGA PRVAKA ;)

  • zera 26.05.2011.

    Ža mi je malog uništit će ga mamić jer u njemu vidi veliku lovu nesmi se mladi igrač previše forsirat ni kroz medije ni na terenu to triba znat i dozirat

  • krnje obicni 26.05.2011.

    mali ima mota, je da san ga nešta malo gleda al ono šta san i vidija dovoljno mi je da donesen zakljucak da ima talenta i da bi moga u buducnosti bit najbolji hrvatski igrac posli bobana.. e pa mali sritno ti u tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare