To je to što me zanima!

Mamić: Ovaj Dinamo zaslužuje više navijača, da barem dođu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Želio bih se zahvaliti momčadi koja je igrala vrlo dobro, a posebno bih se zahvalio navijačima. Nadam se da će ubuduće doći još više gledatelja, kaže Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je ostvario još jednu europsku pobjedu, na Maksimiru je svladao rumunjski Petrolul i tako s dvije pobjede osigurao prolaz dalje. Zoran Mamić ovoga je puta bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Dinamo bez Europe nije ista priča, važno je da smo se plasirali. Želio bih se zahvaliti momčadi koja je igrala vrlo dobro, a posebno bih se zahvalio navijačima. Nadam se da će ubuduće doći još više gledatelja jer ova momčad to zaslužuje, a bez njihove podrške nema ni rezultata kakve svi očekujemo- rekao je Zoran Mamić za HTV nakon utakmice pa dodao:

Petrolul je jači od Aalborga i drago mi je da smo tako odigrali, ova momčad će nam donijeti još puno veselja. Imali smo dosta šansi i trebali smo uvjerljivije slaviti, ali pobjedi ne treba gledati u zube. U nedjelju je derbi, želimo i to dobiti.

Može li Dinamo dočekati proljeće u Europi?

- Ne želim prognozirati. Naravno, to je želja i cilj, ali idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti. Naravno da je to moguće, ali nije imperativ.

Domagoj Antolić odigrao je odličnu utakmicu, a u posljednjim trenucima postigao je vrlo lijep gol.

- Hvala na čestitkama, prikazali smo dobru igru i to nam je bila nagrada. Petrolul je odličan, ali dokazali smo da smo bolja momčad - rekao je Antolić.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • 29.08.2014.

    Mate pozdrav pa kaj ti nisi na rabu?

  • 29.08.2014.

    dok ste vi tu uhljebi nikad nebudete imali navijace

  • ZoranGoran 29.08.2014.

    Dinamo treba manji stadion za jedno 20 000 ljudi. Onda bi ovaj manji broj navijača došao do izražaja. Najvažnije da oni zločesti navijači više dolaze na stadion. Neka nas je manje ali smo pravi!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare