To je to što me zanima!

Zdravko pjeva Mišu: 'Odavno više ne plačem zbog tebe'...

Zdravko Mamić nakon povijesnog uspjeha Dinama neuobičajeno je miran i staložen. Izvršni predsjednik ipak se opustio na Narodnom radiju i otpjevao Mišinu pjesmu
Vidi originalni članak

Dinamo se nakon 12 godina patnje plasirao u Ligu prvaka, a povijesni uspjeh 'modri' šef Zdravko Mamić proslavio je neuobičajeno tiho. U avionu je umjereno slavio s igračima, no na aerodromu se 'sakrio' i podij prepustio igračima koji su uživali u dočeku njihovih najvjernijih navijača. Tek se ujutro malo opustio i krenuo u 'turneju' zagrebačkim radio postajama. Najprije je gostovao na Anteni gdje je najavio dolazak Josipa Šimunića, a onda produžio do Narodnog radija i ipak priredio mali show.

U društvu voditelja Davora Dretara Zdravko je otpjevao pjesmu omiljenog mu Miše Kovača 'Odavno više ne plačem zbog tebe'. Prigodno je i promijenio 'boju dresa'. Iz 'modre' Zdravko je uskočio u crvenu boju Narodnog radija i u zanosu otpjevao hit svog velikog prijatelja kojem je i posvetio ulazak u Ligu prvaka.

- Pjesmu smo posvetili Dinamu! Zdravko će sada putovati i pjevušiti diljem svijeta pa smo mu organizirali jedan 'solfeđo'. Ja sam jučer od muke bacio teglu krastavaca kroz prozor. Bila je to jedna tipična Dinamova utakmica, prvo te uvaljaju u brašno, pa te spohaju, a na kraju dobiješ i palačinke za desert - rekao je Drele.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Nakitu Minayashi ex Hakan 25.08.2011.

    Odavno već ne šmrčem zbog tebeeeee, ne šmrčem. Sad šmrčem zbog drugih.

  • user_102315 25.08.2011.

    seljo...

  • dulama1 24.08.2011.

    bravo maminjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare