To je to što me zanima!

Mamić poručio Biliću: Neka te bude stid, rasistu jedan!

Sammiru je Hrvatska dala državljanstvo, izbornik i suradnici su predvodnici rasizma. Da, Slavene, dobro si me čuo, neka te bude stid, rasistu jedan!
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić nakon pobjede protiv Villarreala izjavio je kako Sammir mora imati mjesta u hrvatskoj reprezentaciji. Umjesto da uživa u velikoj pobjedi opet se raspravlja o stvarima o kojima ne odlučuje.
- Sammir je težak, kompliciran karakter s kojim se klub nekada teško nosi. Rekao sam da je Sammir pe... jer sam htio izazvati reakciju da ga drugi brane. Jer čim ja kažem 'dobar dan', ostali će 'laku noć', samo da mi oponiraju - rekao je za Sportske novosti dok je u People'su nazdravljao s čašom vina.
No, tu nije stao.
- To je potpuna blamaža, može biti sram Slavena Bilića i stručni stožer te vodstvo HNS-a što su dopustili 'slučaj Sammir'. Njemu je hrvatska država dala državljanstvo, a izbornik i suradnici su predvodnici rasizma. Da, Biliću, dobro si me čuo, neka te bude stid, rasistu jedan! Zar opet želiš reprezentaciju upropastiti - urlao je Maminjo u svom stilu.
Poznato je da je Sammir Mamićev miljenik kojeg zove filho i kojeg naprosto obožava, ali Mamić je predložio, a na izborniku je da bira da li mu Brazilac treba kraj Modrića, Kranjčara i Rakitića. No, od Zdravka je teško išta drugo i očekivati.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • smarovic 17.09.2010.

    Mamiću jebo te Tzdravko u šupak

  • smarovic 17.09.2010.

    jebem ti mater Mamiću

  • smarovic 17.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare