To je to što me zanima!

Mamić: Pripreme su nam bile za devetku, zadovoljan sam

U prvenstvo ulazimo u sjajnoj atmosferi. Znam što moja momčad može. Zaista je sve bilo sjajno osim ozljeda koje su nas pogodile i tim dečkima želim brzi oporavak
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama odigrali su i posljednju utakmicu na pripremama u Španjolskoj gdje su remizirali protiv ukrajinskog Šahtara 1-1. Trener Dinama Zoran Mamić mogao je biti jako zadovoljan igrom koju su njegovi igrači prikazali. 

- Čvrsta i borbena utakmica u kojoj smo veliki dio parirali Šahtaru. Za mene smo bili malo prenervozni u završnici pa nismo šanse iskoristili na najbolji mogući način, ali dobro. Nije lako igrati protiv ovakve megamomčadi kao što je Šahtar ekipa puna zvijezda i sjajnih igrača tako da sam zadovoljan jer u prvenstvo ulazimo u sjajnoj atmosferi – rekao je trener nakon utakmice za službenu stranicu kluba te dodao:

- Znam što moja momčad može. Kažem, zadovoljan sam našom igrom, ali isto tako treba biti realan i reći da su oni jako dugo van svog stadiona i grada, došli su iz Južne Amerike i tako. Jako sam zadovoljan, igrali smo dobro, ali ne treba stvarati euforiju. Da moram dati ocjenu od 1 do 10 to bi bila devetka. Zaista je sve bilo sjajno osim ozljeda koje su nas pogodile i tim dečkima želim što brži oporavak i da nam se brzo vrate – zaključio je trener 'modrih'. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jaimojbratrobeert 03.02.2015.

    "Svakoga dana,u svakom pogledu ,sve više napredujem"

  • SnažniHulk 03.02.2015.

    mamicu ti si nas spasitelj

  • tomicalomica 03.02.2015.

    Mislim ovaj stvarno Dinamo bi mogo biti prvak Hnl a na kraju .. ajde u m p

Komentiraj...
Vidi sve komentare