To je to što me zanima!

Mamić: S engleskim klubovima razgovaramo o Šimi i Mateu!

Manchester United, Arsenal i Chelsea su uzeli broj i stoje u redu. 'Topnici' za obojicu nude 15 milijuna eura, a 'vragovi' 18 dok bi Chelsea uzeo samo Vrsaljka
Vidi originalni članak

Potvrdilo se ono što se prethodnih dana i nagađalo, braća Mamić otputovala su u London na pregovore s engleskim klubovima oko svoja dva dragulja.

- Da, razgovarat ćemo o Šimi Vrsaljku i Mateu Kovačiću - rekao je za Jutarnji list Zoran Mamić.

Manchester United, Arsenal i Chelsea su uzeli broj i stoje u redu. 'Topnici' za obojicu nude 15 milijuna eura, a 'vragovi' 18. dok bi Chelsea uzeo samo Vrsaljka. 

Vrsaljku (18) je ovo tek druga 'poštena' sezona, ali njegov talent nije ostao nezapažen pa je odavno zapisan u mnogim bilježnicama skauta svih važnijih klubova. Iako na Transfermarktu vrijedi tek 1,5 milijuna eura, nema sumnje kako će ga Mamići utopiti za gore navedene cifre. 

U Šiminim igrama u Maksimiru navijači nisu dugo uživali, a još je tužnije što u nešto mu mlađem kolegi, neće uopće. Kovačić je odigrao tek dvije utakmice i odmah dokazao da je izvanserijski talent, postao je najmlađi strijelac Prve HNL. 

Bit će interesantno vidjeti što će na prodaju reći trener Vahid Halilhodžić, koji je prije par dana indikativno dao da znanja, da ga prodaja najboljih igrača može otjerati s klupe.

- U PSG-u su prodali Ronaldinha, ali sam ostao. U Dinamu bi mi ipak bilo lakše otići nego ostati...

Rukavina, Etto i Morales prvi na odlasku, Vaha dovodi Afrikance iz Francuske

Rukavina je otputovao u Španjolsku, ali ne na pregovore s Deportivom već u privatnom aranžmanu, ide na utakmicu Reala i Seville za koju je kupio karte još prije par mjeseci, piše SportPlus. Ante će ipak otići bude li imao bilo kakvu konkretnu ponudu jer se zamjerio treneru Halilhodžiću nakon incidenta s Ademijem. Etto također odlazi, ako dođe ponuda, makar i od 500.000 eura, a Morales je prekrižen davnih dana. Što zbog igre, što zbog ponašanja. 

Što se tiče dolazaka, Vaha želi neke Afrikance koji igraju u Francuskoj. Dobro ih poznaje dok je još bio izbornik Obale Bjelokosti, a traže se pojačanja za Europu, ne za HNL.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • efzmac 20.12.2010.

    Nemoj mi etta prodavat!!!!

  • kiki74 19.12.2010.

    Bravo gospodine Mamiću! Pozdravlja Vas jedan vjerni dinamov navijač srednjih godina iz Čazme. Ne mogu Vam reći koliko ste ovdje cijenjeni i obožavani, posebice nakon utakmice protiv PAOK-a i skupštine HNS-a. No, evo svaki dan Vi učinite nešto novo i spektakularno što Vas još više podiže u očima "priprostog" navijačkog puka. Znači sada prodajemo i maloljetnike za "judine pare". Nemam riječi. Pa čovječe do kada ćete tako bezobzirno trgovati sa Svetinjom ? Pa jel Vam nije dosta uništavanja dinama ? Pa tko će igrati u dinamu, Vi i Marković ili možda Šuker ? Hoćete li sada opet u Južnu Ameriku "na šrot" po tamo nekakve trećerazredne gurače lopte, a Kovačiće, Vrsaljke i slične prodavati kao stoku ? Znate, sve više mi ličite na trgovca stokom ?

  • DiNaMo90ful 19.12.2010.

    dinamo prodaje igrace velikim klubovima, a kupuje igrace 2. 3. armenijske lige -.- di je tu logika??? B.B.B.

Komentiraj...
Vidi sve komentare