To je to što me zanima!

Mamić s Rijekom ide u lov na još jednu dvostruku krunu...

Rijeka ima dobru momčad i izabrao sam Rujevicu jer radi se o ozbiljnom klubu. Nadam se da ćemo napasti dvostruku krunu, to je moja iskrena želja, rekao je Petar Mamić, član hrvatske U21 reprezentacije
Vidi originalni članak

Rijeka je dovela Mamića. Ne baš izravno iz Dinama, ali dečko je Dinamovo dijete, a na Rujevicu stiže preko Frosinonea i Zaprešića: 22-godišnji lijevi bočni - Petar Mamić. Danas je s Bijelima potpisao ugovor na četiri godine.

- Došao sam jer sa Rijekom želim napasti dvostruku krunu. Imamo dobru momčad, klub je ozbiljan i mislim da je moja želja ostvariva - na predstavljanju je rekao član hrvatske U21 reprezentacije.

- Drago mi je što sam tu. Atmosfera oko kluba i grada su sjajne, ima tu i igrača s kojima sam prije igrao. Prvi dojmovi su maksimalno pozitivni. Velik broj igrača koji su došli iz Zagreba u Rijeku napravili su veliki napredak u karijeri i ja sam tu da nastavim tu tradiciju, da Rijekinim navijačima donesem radost pobjeda i osvajanja trofeja.

Mamićeva karijera počela je u Dinamu kada mu je bilo tek šest godina. Iz druge Dinamove momčadi posuđen je u Lokomotivu pa otišao u talijanski Frosinone da bi prošle sezone za zaprešićki Inter odigrao 27 utakmica na poziciji lijevog braniča.

- Znam Rijeka tu ima Leonarda Zutu koji je odličan igrač i ima puno iskustva. Osim toga često igra i na desnom boku. Moje je dokazati se na treningu, "natjerati" trenera da mi da šansu pa tu šansu iskoristiti. Uz to... I završiti "faks". Položio sam sve sa treće i dio ispita s četvrte godine Ekonomskog fakulteta. Znači u Rijeku sam došao: osvojiti dvostruku krunu i diplomirati - najavio je novi Rijekin lijevi bek, Petar Mamić.

VIDI OVO: 15 zanimljivih činjenica o Nigeriji

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Campetto 16.06.2018.

    Dobre investicije za buducnost... Mamic 22g. (mladi hrv reprezentativac), Loncar 21g. (reprezentativac BiH), Velkovski 22g.(reprezentativac Makedonije).

  • kumerletaur171 15.06.2018.

    Najlosiji bek u hrvatskoj ligi. Da se ne preziva Mamić igrao bi za Bistru (uz dužno poštovanje bivšem drugoligašu)

  • kirbi78 15.06.2018.

    U Ri su Mamić,Pavelić....ajde dobro idemo dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare