To je to što me zanima!

Mamić 'show' na Poljudu: Htio se tući sa Splićanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dođite svi, jedan po jedan, u Bijeli salon, grmio je Mamić iza policajaca u civilu koji su se smijali onom što se događalo. Do obračuna nije došlo
Vidi originalni članak

Kad se to najmanje očekivalo, nakon utakmice koja baš ništa nije značila i o ničemu odlučivala, Zdravku Mamiću je "pukao ventil". Još u poluvremenu je mahao i vikao iz svečane lože prema sucu Andreju Burilu dok je izlazio s travnjaka, a u drugom poluvremenu zakačio se s nekolicinom Hajdukovaca u svečanoj loži. Kao i obično nikad se neće saznati tko je prvi počeo, no nakon utakmice, Mamić je izgubio živce i izmjenio vrlo ružne uvrede sa nekadašnjim članom Skupštine Hajduka Markom Luetićem, a nakon što su se u verbalni rat uključili i Luetićevi poznanici i prijatelji, Mamić ih je vidno iznerviran pozvao na obračun.
- Dođite svi, jedan po jedan u Bijeli salon, grmio je Mamić iza policajaca u civilu koji su se smijali onom što se događalo.
Naravno, sve je ostalo samo na riječima, jer je policija i ovoga puta odradila svoj posao i po svoj prilici sačuvala Mamića od batina, jer je druga strana bila brojnija i spremnija na eventualni obračun. Torcida je pripremila posebnu koreografiju i pjesmu rugalicu za Zdravka Mamića, kojoj se smijao gotovo cijeli stadion. Navijači Hajduka sklopili su ruke poviše glave i pjevali:
"Mamić velika glava, Mamić velika glava, Mamić glavonja".

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kabarovski 01.06.2009.

    gay parada,gay parada ponos zagreba grada

  • user_23743 01.06.2009.

    hahah derao se za sudcem ahahah a opet mu je sudac nesto kriv ili? ahahah a di je bija kad su Hajduku crvene dili ko dobar dan, a da pardon cini mi se da ovaj sudac ipak nije pao na njegove pare pa ono.. e moj maminjo hvala Bogu da i mi imamo ovakvo ruglo jer se jbno ismijem svaki put kad te vidim u medijima sa svim onim izjavama, nemogu se odlucit koja mi je bolja ahahaha MAMIC VELIKA GLAVA AAAAHAHAHAHAH

  • beravi888 01.06.2009.

    mamić CIGAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare