To je to što me zanima!

Mamić: Sudac nije došao na susret, bila su 4 penala za nas

Nisu nam sudili već sedam, osam penala u posljednjih nekoliko utakmica, tad sam šutio, al više nisam mogao, bjesnio je trener Dinama na suca Andreja Burila
Vidi originalni članak

Dinamo je danas u 13. međusobnom okršaju odigrao prvi remi protiv Lokomotive (1-1), a trener 'modrih' Zoran Mamić nije ni bio razočaran nastupom, već suđenjem.

Nakon utakmice žestoko se obrušio na glavnog suca Andreja Burila.

- Ispričavam se za neprimjereno ponašanje u drugom dijelu, ali neću šutiti - sudac danas nije došao na utakmicu. Nije nam dosudio četiri penala za nas. Nisu nam sudili već sedam, osam penala u posljednjih nekoliko utakmica, tad sam šutio, al više nisam mogao - rekao je Mamić te se osvrnuo na svoju momčad:

- U prvom poluvremenu je Lokomotiva iskoristila što nismo dobro stajali na terenu, a u nastavku smo dominirali pa mi je žao što nismo uspjeli preokrenuti.

Dinamo nije izgledao isto bez Duje Čopa u napadu.

- Jako nam je nedostajao, jer osim što zabija, igra u obrani i to vrlo agresivno - rekao je trener 'modrih' i otkrio da Šimunović nije ozbiljno ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • makralj 01.05.2014.

    kakva liga, kakva drzava.. sudac ovo, sudac ono.. pa mamic, TUDOR i slicni dokle vise, daj igrajte nogomet malo.. uvijek primjedbe na sudjenje bla bla.. ako bi ste bolje znali suditi, sto se ne okusate tamo, a ne samo pljujete!

  • hnk grude 27.04.2014.

    hahah cuj namjestena utakmnica ocito taku tekmu niste dosad gledali ako ocete gledat namjestenu tekmu dodite danas u grude pa cete vidit kako se pusca za 12000 kn :)

  • KroMiki_1 27.04.2014.

    Ovi Mamići kao i političari svih mogućih "usmjerenja i "preusmjerenja" stvarno misle da smo SVI tako jako tupavi !!! Da diže ON / ONI glas protiv lošeg suđenja I GLE ZGODNO - BAŠ ZA UTAKMICU SA LOKOMOTIVOM !!! Da ne povjeruješ !!! Od toga je gore samo kad hdz-ovci napadaju sadašnje na vlasti da ne vode dobro DRŽAVU i kad sdp-ovci objašnjavaju da su oni najbolja vlast do sada !!! Kakav TROLIST (bez sušenja) za "pušenje" !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare