To je to što me zanima!

Mamić: U Eduarda sam uložio mil. €, želim svoj novac nazad

Kupio sam njegovoj majci kuću u Brazilu, platio otkup Eduardova stana u Zagrebu, isplatio njegova bivšeg menadžera Suzana, kaže Mamić koji je tužio Dudua
Vidi originalni članak

Odlaskom iz Dinama u redove Arsenala u ljeto 2007. godine naglo su zahladili odnosi Eduarda da Silve i bivšeg mu šefa Zdravka Mamića. Maminjo mu nije mogao oprostiti što mu se nije javio nakon što je postao 'topnik'. 

Sad je izvršni dopredsjednik Dinama pokrenuo konkretne mjere protiv hrvatskog reprezentativca i pokrenuo tužbu! Dokumentaciju je predao odvjetnicima te zahtjeva povrat milijuna eura koliko je Mamić uložio u Eduarda.

- U Eduarda sam uložio milijun eura svoga novca. Napominjem svoga, ne Dinamova. Kupio sam njegovoj majci kuću u Brazilu, platio otkup Eduardova stana u Zagrebu, isplatio njegova bivšeg menadžera Suzana. Da ne pričam kako sam se cijelo vrijeme brinuo o njemu dok je bio u Zagrebu, kupio mu prvi automobil, platio vozački ispit, sve liječnike koji su se njime bavili. Naravno, za sve moje navode postoji službena dokumentacija. Konačno, ja sam ga odveo u Arsenal. Na kraju - nisam dobio ništa! Zato sam tome odlučio stati na kraj i podnio sam tužbu - rekao je Mamić za Sportske novosti.

Pročitajte više u SN-u.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • head1100 09.11.2010.

    daj meni milijun eura i ja kada napravim kucu i kupim auto moci ces dobi u goste na janjetinu i pivo....

  • dario009 09.11.2010.

    svako ko mamica brani je glupan lihvar i propalica kao i mamic i malo je LUD

  • dario009 09.11.2010.

    hajde ne se*i

Komentiraj...
Vidi sve komentare