To je to što me zanima!

Mamić u nestašici, Dinamo u panici: Nema više dresova!

Iz Maksimira su objavili kako su dresovi potpuno razdijeljeni. Pretpostavlja se da je prodano par tisuća karata, a pitanje je hoće li to biti dovoljno da privuče željeni broj navijača
Vidi originalni članak

Nakon što su objavili da će svaki gledatelj uz kupljenu kartu za zapad (100 kuna) ili istok (70 kuna) dobiti i originalni dres, došlo je do opsade Maksimira i činilo se kako je marketinški trik Dinama uspio. 

No izgleda kako u klubu nisu mislili unaprijed pa su na službenoj stranici objavili kako su dresovi vrijedni 379 kuna potpuno razdijeljeni. Pretpostavlja se da je prodano nekoliko tisuća ulaznica, a s obzirom da je dolazak najavilo i nekoliko tisuća navijača iz Splita, već se može predvidjeti da će na Maksimiru u subotu protiv Hajduka biti barem 10.000 gledatelja, što je više nego na posljednjih nekoliko derbija. 

Pitanje je li to brojka s kojom su 'modri' zadovoljni obzirom da se radi o utakmici koja bi mogla riješiti prvenstvo i treba im bučna potpora, kad već momčad ne igra dobro.

Hoće li gledatelja biti i više, ovisi o tome koliko su gledatelji zainteresirani za šalove, kape i dječje komplete dresova, naime samo je to ostalo kao poklon uz kupljenu kartu. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • medo59 18.03.2011.

    Koja nuvinarska umotvorina.Mamić u nestašici!!! Šta bi trebao imati tekstilnu tvornicu na stadionu da svima (kad je zabadava)ugodi,Nije Dinamo karitas,ali je puno pošteniji.

  • crotemplar 18.03.2011.

    pa nek počne djelit satove, ak mu i tog usfali poslat će mu ivo iz austrije njemu i onako neće trebat...odzvonilo mu

  • user_86717 17.03.2011.

    je joso ali samo na PLAYSTATIONU! hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare