To je to što me zanima!

'Druže se i navijači Dinama i Hajduka pa zašto onda ja ne bih pjevao Hajdukove pjesme?!'

Radi se o pjesmi koja je jako lijepa, a među svojim prijateljima imam puno navijača Hajduka. Oni poštuju mene, ja njih, nije mi problem pjevati pjesme o Hajduku, rekao je Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Prije tri dana došli smo u posjed snimke na kojoj trener Dinama Zoran Mamić zdušno i iz sveg srca pjeva Hajdukovu pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci pjevaju Hajdučku pjesmu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tamburaši su se okupili oko Mamića i njegovih prijatelja te zapjevali legendarnu pjesmu Vinka Coce 'Kada umrem umotan u bilo'. Pjevali su svi okupljeni, a zapjevao je i aktualni trener Dinama koji je pjevušio taktove pjesme najvećeg rivala.

Mjesto i vrijeme radnje nisu poznati, no vidi se da je snimka stara nekoliko godina.

- Sve je to u redu osim što loše pjevam, nisam neki pjevač. Radi se o pjesmi koja je jako lijepa, a među svojim prijateljima imam puno navijača Hajduka. Oni poštuju mene, ja njih, nije mi problem pjevati pjesme o Hajduku. Ako se mogu navijači družiti na potresom zahvaćenom području, zašto ja ne bih pjevao pjesme o jednom od najvećih klubova Hrvatske? - rekao je Mamić za Sportske novosti.

Obitelj Mamić je u procesu suđenja za neovlašteno izvlačenje novca iz Dinama. Zoran Mamić uz vođenje 'modrih' često mora prisustvovati suđenjima.

- Naravno da nekad zbog toga gubim vrijeme. Recimo, znali smo da na posljednjem suđenju neće biti rasprave, a morao sam proći tisuću i sto kilometara do Osijeka i nazad. Svi smo u klubu bili svjesni toga, ja isto tako. Nosim se s tim jako dobro, ne opterećuje mi posao. Apsolutno se ne smatram krivim. Vjerujem da će to sud na kraju i pokazati - zaključio je trener hrvatskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • donfabio 17.01.2021.

    Jel Hajduk i Dinamo Hrvatski klubovi.. Covjek pjeva pjesmu i u čemu je problem..

  • 17.01.2021.

    Pa što je loše u tom? Ja kao hajdukovac kad čujem Nebo se plavi bijeli se Zagreb grad,pa košulju plavu,pa Dimamo ja volim...,bude milo oko srca,pa mi smo jedan narod,ok trebamo se pod..bavati al na sportskom nivou,ali nikako se ne smijemo mrziti.Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska...

  • a disi ti 17.01.2021.

    Nikad mi nece bit jasna mrznja Dinama i Hajduka isti ti navijaci se vrjedaju na tribinama a kad su potresi ratovi itd se drze ko braca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare