To je to što me zanima!

Mamić: Želim Sammiru od srca da se vrati u reprezentaciju...

Vjerojatno ću još godinu dana ostati i igrati u Zagrebu te napraviti trenersku licencu. Zanima me takav posao, otkrio je Joe Šimunić svoje planove nakon igračke karijere
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana Dinamo je nastupio na pripremnom turniru u Düsseldorfu, a za to vrijeme izvršni predsjednik Zdravko Mamić je dao intervju za produkcijsku kuću MC Productions te se osvrnuo na spor s Eduardom te o Sammiru.

Ne mogu to komentirati jer se radi o nepravomoćnoj presudi. Po istom ugovoru su na dva županijska suda u Varaždinu i Zagrebu donesene potpune suprotne odluke od ove tako da ćemo pričekati pravomoćnu presudu pa ćemo sve znati - rekao je Mamić i odgovorio razmišlja li o tome da bi mogao ostati bez nekoliko desetaka milijuna eura, ako ga tuže igrači, koji imaju ugovore poput Eduardovog:

- To su sve obične laži i insinuacije. Nemam nikakve ugovore, mediji stalno izmišljaju. Ne postoji nijedan igrač s kojim ja imam bilo kakav privatni proces. Nisam ni u sudskom postupku s Eduardom. Vrijeme će pokazati što je istina, treba se okrenuti nogometu.

Nakon dugo godina Dinamo je napustio Zdravkov miljenik Sammir, koji je potpisao za Getafe. Nada se da će se vratiti u 'kockasti' dres.

- Drago nam je da je igrač koji je toliko dao klubu našao svoju sreću. Želimo mu sve najbolje u karijeri. Samo o njemu ovisi hoće li se vratiti u reprezentaciju. Mislim da je to realno s obzirom na njegov talent i to mu od srca želim.

Šimunić: Postat ću trener nakon igračke karijere

Svoje planove za budućnost otkrio je Joe Šimunić.

- Vjerojatno ću još godinu dana ostati i igrati u Zagrebu te napraviti trenersku licencu. U svakom slučaju me zanima takav posao, a onda moramo vidjeti što dalje. Važno je ostati zdrav i raditi ono što me čini zadovoljnim.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • SpužvaBobSkockani_2 22.01.2014.

    Teško,ako do ljeta neće igrati onda nema nikakve šanse.

  • Majstorsmora_2 21.01.2014.

    hahahahahahahahaha

  • chaz michael michaels 21.01.2014.

    ma kakav samir i mamić... o njima nije vrijedno niti napisati jedno slovo više

Komentiraj...
Vidi sve komentare