To je to što me zanima!

Mamića ne brinu promašaji: Zadovoljan sam, vidi se pomak

Stvorili smo šest, sedam čistih situacija koje nažalost nismo realizirali. No ja sam zadovoljan. Mislim da je naša pobjeda apsolutno zaslužena, rekao je Mamić nakon slavlja u Zaprešiću
Vidi originalni članak

Dinamo je prošao u polufinale Kupa 1-0 pobjedom u Zaprešiću protiv Intera. "Modri" su slavili golom Armina Hodžića, a moglo je biti uvjerljivije jer Dinamo je stvorio dosta šansi, a najviše se ispromašivao Junior Fernandes.

- Mislim da je naša pobjeda apsolutno zaslužena, a Interu želim puno sreće u nastavku prvenstva. Čestitam svojoj momčadi na plasmanu u polufinale - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice i dodao:

- Stvorili smo šest, sedam čistih situacija koje nažalost nismo realizirali. Ipak, današnja utakmica je pomak prema naprijed u odnosu na ono što smo pružali na pripremama i svakako sam zadovoljan.

Za Dinamo je prvi put nakon povratka na Maksimir prošloga ljeta zaigrao Gordon Schildenfeld. Asistirao je za pobjednički gol. 

- Schifo je prošao pripreme, bio je jako dobra i želim da tako nastavi. Znam da može i bolje, ali sve što je dosad pokazao zaslužuje svaku čestitku - dodao je Zoran Mamić.

Machado i Stojanović nisu dobili šansu.

- Rog ne može igrati protiv Zagreba zbog kartona pa smo kalkulirali i danas odmorili Machada koji ima lakšu ozljedu. Što se tiče Stojanovića on je na pripremama igrao najviše zbog ozljeda drugih pa je dosta potrošen i odlučili smo mu malo dati priliku da se odmori. Naravno, Matel se oporavio i može kvalitetno odigrati ovu poziciju - zaključio je trener "modrih", prenosi službena stranica.

Dinamo je posljednji izborio polufinale Kupa. U ponedjeljak je ždrijeb, a osim "modrih", u bubnju su tri momčadi koje su ranije osigurale polufinale, Hajduk, Rijeka i Slaven Belupo.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Prstupak 11.02.2016.

    Pa ti žestoko kmečiš mucek, šmrklji ti se naziru i preko ekrana.

  • _Varešak_ 11.02.2016.

    Briga zvizgonje što kuća izgorje.

  • đonđo. 11.02.2016.

    pa naravno da je zadovoljan kad je asistirao schifo nakon hohoho

Komentiraj...
Vidi sve komentare