To je to što me zanima!

Mamiću pak nitko ne valja: Balog je jako loše prenosio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mamić i Dinamo opet su se našli uvrijeđeni: Osim zlobnih komentara javnosti na igru protiv Rijeke, zasmetalo ih je i komentiranje Stjepana Baloga
Vidi originalni članak

Samo dan prije uzvratne polufinalne utakmice kupa Hrvatske protiv Hajduka, opet se naveliko priča o temama okolo nogometa, samo ne o igri. Dinamo nije u velikoj formi, strategu 'modrih' muku zadaju ozlijeđeni Badelj, a za petak neće konkurirati Morales i Slepička. No, nije to jedino što ih 'muči'. Nakon prvenstvenog susreta s Rijekom strašno su ih pogodili komentari javnosti o suđenju na utakmici, a pecnulo ih je i komentaranje reportera HTV-a Stjepana Baloga, pa su reagirali.
'Nogometni klub Dinamo ogorčen je komentarimamStjepana Baloga za vrijeme prijenosa utakmice s Kantride. Ovo nije prvi put da se na taj način komentiraju utakmice našeg kluba. Dobili smo mnogo mailova i telefonskih poziva navijača koji su također ogorčeni takvim načinom prijenosa. Naći ćemo načina za razgovore s HTV-om kako se takve stvari ne bi ponovile u budućnosti', stoji u priopćenju Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zg_miky 06.04.2010.

    tog baloga ne znam zašto drže uopće na htv-u? taj je čovjek toliko dosadan i monoton kod prijenosa da je to prestrašno i čovjek je sad našao izražavat svoje mišljenje apsolutno je nekompetentan za takvo što...dinamo svetinja!

  • BERISLAE 06.04.2010.

    Balog je sve vidio osim da je Rijeka trebala završiti sa 7 igrača,zbog pegljačine,penal za Dinamo nije bio,ali prije toga je bio čisti na Primorcu kao suza,a start na Ettu za isključenje ne iz igre nego iz nogometa.A ne može se to mješati s igrom Dinama koja je stvarno loša,ali Balog onda nek govori Dinamo igra loše,a suđenje je komentirao loše.Pa i Čelsi je lošija ekipa od Barce ali im nije suđeno 4 penala u polufinalu lige prvaka,a prošle godine za Hajduk je suđeno ovakvih penala barem 5,pa je Nikola penalić se nazabijao golova.

  • oggogo 06.04.2010.

    a šta je to Balog krivo rekao??Rekao je sve kako je i bilo bi pametnije da klubovi paze koga stavljaju za trenera,glasnogovornika ili izvršnog predsjednika,malo kulture im ne bi škodilo...BALOG MAJSTORE SVAKA ČAST!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare