To je to što me zanima!

Mamma mia! Kći Mandžinog trenera slikala se u tangama

Valentina Allegri studira na katoličkom sveučilištu u Milanu, a Juventusove navijače osvojila je prošle godine izvedbom himne najpopularnijeg talijanskog kluba
Vidi originalni članak

Kad je Juventus 2016. godine matematički osigurao peti uzastopni 'scudetto' potvrdivši dominaciju u talijanskom nogometu, Valentina Allegri, 22-godišnja kći Juventusovog trenera Massimiliana Allegrija, upalila je kameru i počela svoj šou.

- Tražili ste to od mene, obećala sam ako dečki osvoje naslov i evo ga - rekla je Valentina, koja je otpjevala himnu Stare dame 'Storia di un grande amore'.

Massimiliano Allegri u Juventus je stigao 2014. godine. Sa Starom damom osvojio je tri naslova prvaka, tri kupa, superkup, a dvaput je bio viceprvak Europe.

Valentina mu je kći iz prvog braka s Glorijom Allegri.

Valentina studira na katoličkom sveučilištu u Milanu, a Juventusove navijače osvojila je s onom izvedbom himne najpopularnijeg talijanskog kluba. One druge osvojila je fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. I da, u vezi je, naravno, s nogometašem. Ali ne Juventusa, već niželigaša Grosseta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • burek. 12.11.2017.

    sport haha

  • Serđo Ramoz 12.11.2017.

    Katoličko sveučilište kažete...

  • 12.11.2017.

    Meni dobra sada bi je kresnuo u realovom dresu da se sjeti rezultata

Komentiraj...
Vidi sve komentare